Ν΄Ζόγκμπια και Αγκμπονλαχόρ για την ΑΕΚ

Ν΄Ζόγκμπια και Αγκμπονλαχόρ για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δίδυμο της Αστον Βίλα, που φαίνεται πως δεν έχει μέλλον στην Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, εάν καταφέρει να τους πείσει να έρθουν στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ θέλει να πάρει από την Άστον Βίλα Σαρλ Ν΄Ζογκμπιά με τον ρεπόρτερ της βρετανικής «Sun», Φιλ Κάντεν, να αποκαλύπτει μέσω twitter πως ενδιαφέρει την ΑΕΚ! Ο Πογιέτ ξέρει πολύ τον Γάλλο διεθνή και το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπολογίζεται φέτος από την ομάδα του, συν ότι μένει ελεύθερος τον Γενάρη, αυξάνει τις πιθανότητες της ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ κοιτάζει και την περίπτωση του Γκαμπριέλ Αμπονλαχόρ, του σέντερ φορ της Βίλα, που στο παρελθόν έφτασε μέχρι την πόρτα της εθνικής Αγγλίας! Ο Αμπονλαχόρ προέρχεται από τις Ακαδημίες της Άστον Βίλα και με εξαίρεση δύο χρονιές, που παραχωρήθηκε δανεικός σε Γουότφορντ και Σέφιλντ, δεν έχει αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο. Υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον από ομάδες της Τσάμπιονσιπ αλλά και τα Αραβικά Εμιράτα, με την υπόθεση ως εκ τούτου να παρουσιάζει δυσκολίες για την ΑΕΚ. Αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 και η Άστον Βίλα, που είναι θετική στο να τον παραχωρήσει, θα προσδοκούσε στην είσπραξη ενός ποσού για τον 29χρονο φορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X