Ολοταχώς προς διάλυση ο Εργοτέλης

Η απάντηση του Εργοτέλη στον Μελισσανίδη με ειρωνείες στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιο κοντά από ποτέ στο σημείο μηδέν έχει πλησιάσει ο Εργοτέλης.

Η προσπάθεια να μείνει ζωντανή η ομάδα δείχνει να φτάνει όλο και πιο κοντά στο τέλος της, με την παραίτηση του Δημήτρη Παπουτσάκη να φαίνεται ότι δρομολογεί τις εξελίξεις για τη διάλυση της ΠΑΕ.

Οι επαφές του μέχρι πρότινος προέδρου ώστε να βρεθεί ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο δεν καρποφόρησαν και ως εκ τούτου το απόγευμα της Δευτέρας ενημέρωσε τους ανθρώπους που «τρέχουν» την ομάδα για την αποχώρησή του.

Δεδομένου λοιπόν ότι δεν υπάρχει κανένας διατεθειμένος να καλύψει το άνοιγμα (που στη Γ.Σ. του καλοκαιριού είχε τοποθετηθεί περίπου στα 4 εκατ. ευρώ), η φράση «θα κινηθούν οι δέουσες διαδικασίες» με την οποία κλείνει τη δήλωσή του ο Παπουτσάκης δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί ως προαναγγελία διάλυσης της εταιρείας.

Όπως και να ‘χει, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο ακόμα και το αν η ομάδα θα κατέβει στο παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Πανιώνιο.

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X