Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον Σιδηρόπουλο

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον Σιδηρόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Σάββατο έφυγε από την ζωή ο παλιός τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιώργος Σιδηρόπουλος και σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλληπητήρια της.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα, Γιώργου Σιδηρόπουλου σε ηλικία 67 ετών. Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1973 από τα Τρίκαλα και τίμησε την κιτρινόμαυρη φανέλα αγωνιζόμενος για τέσσερα χρόνια (1973-77) κάτω από την εστία της. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ο οποίος ζούσε στη Γερμανία.

Η φωτογραφία του αείμνηστου Γιώργου Σιδηρόπουλου είναι από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια την τρίτη αγωνιστική της σεζόν 1973-74. Αριστερά του εικονίζεται ο Νίκος Σταθόπουλος και δεξιά του οι Τάσος Κωνσταντίνου, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Διονύσης Τσάμης και Σπύρος Στεφανίδης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X