«Κρατάμε το χειροκρότημα, θα βελτιωθούμε ως ομάδα»

«Κρατάμε το χειροκρότημα, θα βελτιωθούμε ως ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς (64-67), όμως η εμφάνιση έδειξε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αυτό κατάλαβε και ο κόσμος, ο οποίος στο φινάλε της αναμέτρησης χειροκρότησε τους «κιτρινόμαυρους» για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ένας εξ αυτών, βέβαια, έδωσε το κάτι παραπάνω, ώστε να οδηγήσει τους συμπαίκτες του στη νίκη, δίχως όμως αποτέλεσμα. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σε μία ακόμα παραγωγική βραδιά (17 πόντοι) έκανε ό,τι ήθελε την «πράσινη» άμυνα, όμως δεν ήταν αρκετός για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Μιλώντας στο Sportit, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς, εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ το χειροκρότημα του κόσμου, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του για τη συνέχεια της σεζόν.

«Οι μικρές λεπτομέρειες…»

Η κουβέντα, βεβαίως, ξεκίνησε από το παιχνίδι που είχε ολοκληρωθεί. «Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε «Όταν δεν έχεις υπέρ σου τις μικρές λεπτομέρειες, πώς να κερδίσεις. Ειδικά όταν κρίνεται ένα παιχνίδι στο τέλος…».

Η ήττα αυτή, ωστόσο είχε και τα θετικά της, κάτι που παρατήρησε και ο διεθνής σέντερ. «Τώρα έχουμε καινούργιο προπονητή, άρα και καινούργια φιλοσοφία. Είμαστε λίγο χρόνο μαζί, αλλά εάν εμπεδώσουμε τη φιλοσοφία του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και το υπογράφω!».

«Πιστεύαμε στη νίκη»

Με την κουβέντα να έχει στραφεί στον Γιούρι Ζντοβτς, ζητήσαμε να μας πει μερικά από τα νέα δεδομένα που έφερε στην ομάδα. Φρόντισε, όμως, να κρατήσει χαμηλούς τόνους. «Αυτό θα το δείτε και θα το δούμε. Όλοι στην ομάδα είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που δουλεύουμε, οπότε τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα πιστεύω».

Αντιμετώπισε για πρώτη φορά την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε μέχρι πέρυσι. Έτσι, υπήρχε μια σημαντική ιδιαιτερότητα στο παιχνίδι αυτό. Ή μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα; Την απάντηση δίνει ο ίδιος ο… πρωταγωνιστής. «Όχι, σε καμία περίπτωση. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να κερδίσουμε. Πιστεύαμε στη νίκη και αυτό είναι που έχει σημασία. Όταν πας να πάρεις ένα παιχνίδι εγωιστικά, θα κάνεις κακό στην ομάδα σου. Είμαστε ομάδα και το ότι βελτιωνόμαστε θα φανεί στην πορεία».

«Ο κόσμος είδε την προσπάθεια»

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο κόσμος όχι μόνο δεν αποδοκίμασε την ομάδα, αλλά την χειροκρότησε, σε μια κίνηση που λέει πολλά. «Αυτό ήταν το καλύτερο δώρο, αυτό που κρατάμε. Ο κόσμος είδε πως προσπαθήσαμε. Είναι και αυτό που αναφέραμε νωρίτερα. Λίγο η τύχη, λίγο οι μικρές λεπτομέρειες που δεν τις είχαμε υπέρ μας… Θα μπορούσαμε, όμως να ήμασταν εμείς οι νικητές».

Δεν ήταν λίγα τα παιδάκια που τον περίμεναν, έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, φωνάζοντας το όνομά του, καθώς θέλησαν να αποσπάσουν ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία. «Το να σε περιμένουν έξω από τα αποδυτήρια παιδάκια για αυτόγραφα και φωτογραφίες είναι το πιο ωραίο. Σου δίνει χαμόγελο και κίνητρο για να δουλεύεις παραπάνω και να γίνεσαι καλύτερος», ήταν τα λόγια του.

πηγή: sportit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X