«Τρέλα» για τον κόσμο

«Τρέλα» για τον κόσμο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακρατη ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ από την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως είχε προβλεφθεί τις προηγούμενες ημέρες, οι Ενωσίτες ετοιμάζονταν για ρεκόρ προσέλευσης στο χθεσινό ματς. Οπερ και εγένετο, με τους 11.000 «κιτρινόμαυρους» πιστούς να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και να συμπεριφέρονται κόσμια.
Το τελευταίο έχει μεγάλη σημασία. Βλέπετε, με προσωπική απόφαση – και το ανάλογο ρίσκο βέβαια – του Μάκη Αγγελόπουλου, η διοίκηση αποφάσισε να μη συμπεριλάβει δίχτυ προστασίας στα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι. Θα μπορούσε να πεταχτεί ένα αντικείμενο που θα έβαζε την ΑΕΚ σε μεγάλους μπελάδες.
Ωστόσο, οι Ενωσίτες συμπεριφέρθηκαν άψογα. Στήριξαν την ομάδα, χειροκρότησαν θερμά στο φινάλε την προσπάθεια του Ζντοβτς και των παικτών του. Και τώρα, περιμένουν από την ομάδα να ανταποδώσει με μια μεγάλη νίκη σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X