Περιμένει κάτι καλό από το «νησί»

Περιμένει κάτι καλό από το «νησί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρώτες επαφές έδειξαν δυσκολίες. Στην ΑΕΚ είχαν ξεχωρίσει – πέραν του Ασαϊντί και του Κουένκα, που όμως δεν είναι ελεύθεροι – δύο εξαιρετικές επιλογές από την Αργεντινή και μία από τη Σουηδία, αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν. Ετσι, εσχάτως παρακολουθούν και άλλες επιλογές. Το enwsi.gr σας αποκάλυψε την υπόθεση του Ιμπάρμπο, αλλά φαίνεται πως η ΑΕΚ κοιτάζει και κάτι ακόμα από το «νησί», δηλαδή την Αγγλία.
Πρόκειται για περίπτωση πρωτοκλασάτου πρεμιερλιγκάτου παίκτη, που ξέρει καλά ο Πογιέτ. Αλλωστε, όλο αυτό το διάστημα ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ενεργοποιήσει όλες τις επαφές που έχει στην αγγλική αγορά για να βρει έναν παίκτη που θα καλύπτει τα στάνταρ της ΑΕΚ. Ο Πογιέτ εκτιμούσε πως οι καλές περιπτώσεις από την Αγγλία θα προέκυπταν έπειτα από το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη και φαίνεται πως τώρα φαίνεται…φως.
Σημαντικό είναι πως από το Σάββατο βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα ο Μπάγεβιτς, ο οποίος ταξίδεψε χθες στα Χανιά και βρέθηκε στο παιχνίδι. Με τον Ντούσκο παρόντα μπορεί να προχωρήσουν πολύ πιο άμεσα οι τελικές επαφές και στην ΑΕΚ να καταλήξουν για τον παίκτη που θα επιλέξουν για τα άκρα της επίθεσης, αλλά και να βρουν επιλογές για σέντερ φορ και ενδεχομένως στόπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X