Δανεικός στην Κέρκυρα ο Ανδρεόπουλος

Προετοιμασία ΑΕΚ: 12η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας πρέπει να θεωρείται και πάλι ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ΑΕΚ και Κέρκυρα ήρθαν σε συμφωνία για εξάμηνο δανεισμό και έτσι ο νεαρός αμυντικός μέσος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε.

Ο Ανδρεόπουλος, είχε προτάσεις και από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο είτε αυτές δεν ικανοποιούσαν την ΑΕΚ, είτε δεν έδιναν σίγουρο χρόνο συμμετοχής στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, κάτι που αναζητούσε. Έτσι, οι «Φαίακες», αν και ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ, τελικά κάνουν δικό τους εκ νέου τον Ανδρεόπουλο, με τον ίδιο να γνωρίζει που πηγαίνει και να βλέπει αυτό τον δανεισμό ως την μεγάλη του ευκαιρία να δείξει πως η χρονιά που πραγματοποίησε πέρσι μόνο τυχαία δεν ήταν.

Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στο νησί, είναι να βρεθεί στην Κέρκυρα και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό αναμένεται να γίνει στα μέσα της εβδομάδας (πιθανότατα την Τετάρτη), όταν και θα πάρει το αεροπλάνο από Αθήνα για την Κέρκυρα.

Πηγή: gazzeta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X