Εδωσε στίγμα και συνεχίζει

Εδωσε στίγμα και συνεχίζει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αποτέλεσμα δεν ήταν εκείνο που ήθελαν στην ΑΕΚ. Ο Γιούρι Ζντοβτς έχει καταστήσει σαφές πως επιθυμεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Αυτό επιχείρησε να κάνει η «Βασίλισσα» και απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά πληγώθηκε από τα πολλά λάθη, την αδυναμία στα κλεψίματα, αλλά και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που επέτρεψαν στους «πράσινους» να παίζουν σκληρή άμυνα δίχως να φορτώνονται με φάουλ.
Η ΑΕΚ πάντως, έδωσε δείγμα γραφής της εποχής Ζντοβτς. Μια ομάδα που θα παίζει σκυλίσια άμυνα, που δεν θα παρατά καμία φάση, που θα ψάχνει με ηρεμία και οργανωμένο τρόπο λύσεις στην επίθεση. Αυτή η ομάδα μπορεί ακόμα να διεκδικήσει πολλά στο ελληνικό πρωτάθλημα και να προετοιμάσει ένα ακόμα πιο ισχυρό σύνολο για τη νέα περίοδο.
Στην Ενωση ήταν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας, αν και ουδείς έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά φάνηκε η έλλειψη ποιοτικών λύσεων και προσωπικοτήτων που θα έδιναν λύσεις στην επίθεση, πίσω από τους Λουκά, Κούπερ και Χέρστον. Ελειψαν τα καλά μακρινά σουτ και φαίνεται πως είναι αναγκαίο να υπάρξει προσθήκη ενός «μπόμπερ», αλλά και ενός παίκτη που θα βοηθά στην οργάνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X