Κίνδυνος για το ματς κυπέλλου στη Λιβαδειά

Κίνδυνος για το ματς κυπέλλου στη Λιβαδειά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων είναι αναβλήθηκε και η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο (ήδη αναβλήθηκε το ματς της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ). Ο διαιτητής Δελφάκης έκανε δύο ελέγχους και τελικά αποφάσισε να μην γξεκινήσει το ματς.

Εκτός από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, η οποία πάντως όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόταν, ήταν και ο πολύ δυνατός αέρας που εμπόδισε την ομαλή έναρξη και διεξαγωγή του ματς.

Το διαιτητικό τρίο περίμενε μέχρι τις 17:30, δηλαδή περίπου ένα τέταρτο μετά την ώρα που η αναμέτρηση θα ξεκινούσε, προκειμένου να δει αν θα βελτιωθεί η κατάσταση. Τελικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε και το παιχνίδι αναβλήθηκε οριστικά.

Αν το παιχνίδι οριστεί να γίνει αύριο την ίδια ώρα, τότε είναι πιθανό να αναβληθεί ή να μετατεθεί το ματς της ΑΕΚ στη Λιβαδειά την Τετάρτη για το κύπελλο. Βλέπετε, αν γίνει το ματς αύριο δεν θα υπάρχει έπειτα το 48ώρο που απαιτείται για την κάθε ομάδα από το προηγούμενο παιχνίδι. Εκτός αν αλλάξουν την ώρα έναρξης του ματς εφόσον γίνει αύριο ή πάνε πιο αργά από τις 17:15 το ματς του κυπέλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X