"Η ΑΕΚ επισπεύδει τις διαδικασίες για να αποκτήσει τον Ενάκε"

Αυτός είναι ο Ενάκε που προτάθηκε στην ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εφημερίδα “Prosport” της Ρουμανίας σε δημοσίευμά της σημειώνει ότι η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει από τώρα τον Γκάμπριελ Ενάκε. Πρόκειται για την πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας, η οποία μάλιστα τονίζει ότι η Ένωση επισπεύδει τις διαδικασίες για να αποκτήσει τον παίκτη. Αναλυτικά στο δημοσίευμα σημειώνεται:

“Ο Ενάκε βρίσκεται στο στόχαστρο μιας διάσημης ευρωπαϊκής ομάδας. Η ΑΕΚ από την Ελλάδα, με προπονητή τον Γκουστάβο Πογέτ, ενδιαφέρεται για τον μεροσπιθετικό και οι Έλληνες γνωρίζουν τα οικονομικά προβλήματα της Άστρα και θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία για να τον αποκτήσουν. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει ως στόχο να ενισχύσει τη δεξιά πλευρά της ομάδας του κι ο 25χρονος Ρουμάνος φαντάζει ως η ιδανική λύση. Αν και είναι γνωστό ότι το καλοκαίρι μπορούν να τον αποκτήσουν ελεύθερο χωρίς χρήματα, στην ΑΕΚ επισπεύδουν τις διαπραγματεύσεις για να τον πάρουν τώρα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X