Τα στοιχεία που οδηγούν στην πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Τα στοιχεία που οδηγούν στην πρώτη νίκη σε ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για την πρώτη νίκη της ΑΕΚ σε ντέρμπι μετά την επιστροφή της στα …σαλόνια της Basket League. Η “Βασίλισσα” είναι πλήρης με τον Γιούρι Ζντοβτς να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα για τη σημερινή (18:00 LIVE enwsi.gr) αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Σλοβένος τεχνικός φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να τονίζει στους παίκτες του πόσο σημαντικό είναι να “μπολιαστούν” με τη νοοτροπία του νικητή και να κάνουν μια νέα αρχή, πευχαίνοντας μια πολύ σημαντική νίκη ουσίας και ψυχολογίας.

Πάντα δίπλα στον προπονητή και στους παίκτες βρίσκεται το “αφεντικό” της ομάδας. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ο οποίος με την παρουσία του στην προπόνηση θέλησε να δείξει εμπράκτως στον προπονητή και τους παίκτες ότι ήταν, είναι και θα παραμείνει δίπλα τους και όλοι μαζί σαν μια “γροθιά” μπορούν να πετύχουν τον στόχο.

Στο ματς με τους “πράσινους” το φετινό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου αναμένεται εύκολα να καταρριφθεί. Ήδη έχετε ενημερωθεί ότι τα εισιτήρια των 5 ευρώ έχουν κάνει “φτερά” και με γοργούς ρυθμούς “φεύγουν” κι αυτά που κοστίζουν 10 ευρώ. Γενικά επικρατεί μια έντονη κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων, οι οποίοι θέλουν απ’ την πλευρά τους να στηρίξουν την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ευελπιστώντας ότι θα ζήσουν μια μεγάλη επιτυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X