Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Ασάντε

Στη λίστα της ΑΕΚ και ο Ασάντε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναζήτηση των παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας συνεχίζεται και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ώρα των Σπορ”, ο Έρνεστ Ασάντε της Στάμπαεκ αποτελεί μια ακόμα περίπτωση που εξετάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Ο 27χρονος στράικερ της Στάμπαεκ αγωνίζεται ως επί το πλείστον στο δεξί άκρο της γραμμής κρούσης, αλλά έχει την ικανότητα να παίξει τόσο αριστερά, όσο και πίσω από τον επιθτικό. Έχει ύψος 1.71 και ένα από τα προσόντα του είναι η ταχύτητα.

Ο Γκανέζος στράικερ άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Φέγενορντ στη Γκάνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη βελγική Μπέβερεν, με την οποία σε έναν χρόνο είχε 26 συμμετοχές και τρία γκολ. Το 2011 πήγε στη νορβηγική Σταντ, όπου έμεινε τέσσερα χρόνια και σε 109 ματς σκόραρε 25 φορές. Το προηγούμενο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τη Στάμπαεκ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X