"Πολύ δυνατή ομάδα η ΑΕΚ"

"Πολύ δυνατή ομάδα η ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ μίλησε στο novasports.gr ο άσος του Πλατανιά, Χουάν Μουνάφο:

“Θέλουμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο. Η ΑΕΚ έρχεται και είναι πολύ δυνατή ομάδα, το ξέρουμε, είναι ψηλά στη βαθμολογία. Έχασε στο τελευταίο παιχνίδι της αλλά νομίζω ότι έπαιξε πολύ καλά, έκανε πάρα πολλές καλές ευκαιρία και θα έρθει να πάρει βαθμούς.

Όταν είσαι η ΑΕΚ και χάνεις ένα παιχνίδι τότε στο επόμενο παιχνίδι θέλεις πάντα να κερδίζεις. Είναι στη έδρα μας, είναι καλό για εμάς που έρχονται ομάδες που δεν θα κλειστούν πίσω αλλά σίγουρα η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ επικίνδυνη μπροστά. Εμείς παίζουμε πολύ ανοιχτά και αυτό σίγουρα είναι επικίνδυνο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τους χώρους όταν έχει την μπάλα η ΑΕΚ, να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής και νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του άσου της κρητικής ομάδας για το αυριανό ματς κόντρα στην Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X