Μάνταλος: «Το 2016 μια κούπα για την ΑΕΚ»

Διοικητική απόφαση η αλλαγή στην αρχηγία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αισιόδοξος για την ΑΕΚ της νέας χρονιάς και βέβαιος πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και θα μπορέσει να δώσει τη χαρά ενός τροπαίου στον κόσμο της, εμφανίστηκε ο Πέτρος Μάνταλος σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Goal. Ο αρχηγός της ΑΕΚ εξομολογήθηκε πως προσδοκά μεγάλες στιγμές με την ομάδα, είπε την άποψη του για τα τρία δεκάρια, τον Δέλλα, τον Πογιέτ, τη διαιτησία και τη μάχη του πρωταθλήματος. Δείτε ορισμένα από τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του Μάνταλου.
«Εχουν έρθει πολλοί καλοί παίκτες. Είναι θέμα προπονητή από εκεί και πέρα. Είχαμε πει, πως όλοι οι καλοί χωράνε. Ο προπονητής όμως, είναι εκείνος που αποφασίζει πως θέλει να αγωνιστεί».
«Ολοι βλέπουμε ποδόσφαιρο. Βλέπουμε τι γίνεται. Δεν ξέρω το γιατί, αλλά βλέπουμε πως ο Ολυμπιακός έχει μία βοήθεια παραπάνω σε κάθε ματς. δεν ξέρω το γιατί, αλλά αυτό συμβαίνει».
«Ετσι όπως είναι οι ομάδες, στόχοι μας είναι αυτοί. Η ομάδα έχει δείξει καλό πρόσωπο και πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει εύκολα να πάρει τη 2η θέση και να βρεθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο κύπελλο, πήραμε την πρόκριση με τρεις νίκες από τον όμιλο. Θα μπορούσα να πω, ότι το κύπελλο μας ενδιαφέρει περισσότερο και από τη 2η θέση, ώστε να πάρουμε ένα τρόπαιο τη σεζόν. Για τη δημιουργία της ομάδας, θα έλεγα να τελειώσει πρώτα η χρονιά. Φαίνεται πάντως, πως η ΑΕΚ χτίζει κάτι καλό».
«Ο κ. Δέλλας είναι εκείνος που μου έζησε εκείνο το κάτι που μου έλειπε ως ποδοσφαιριστής. Δεν ξέρω τι ήταν, ίσως ο τρόπος που μου μιλούσε, όπως με προσέγγισε. Ηταν ο καλύτερος που έχω συνεργαστεί. Ο κ. Πογιέτ είναι λίγους μήνες στην ομάδα. Εχει εμπειρία, είναι καλός προπονητής με σπουδαίο βιογραφικό. Ελπίζω να μας βοηθήσει και να τον βοηθήσουμε και εμείς για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X