«Ενέσεις» από Ζντοβτς

Τριήμερο ρεπό από τον Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποτέ οι αλλαγές προπονητών δεν είναι εύκολες στη μέση της σεζόν. Η ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση, έστω και αν η συνεχής παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στο πλευρό του Γιούρι Ζντοβτς επιχειρεί να διευκολύνει τη διαδικασία. Μέσω των καθημερινών προπονήσεων, ο Σλοβένος επιχειρεί να περάσει στην ομάδα τη δική του φιλοσοφία. Να την κάνει να παίξει ένα διαφορετικό μπάσκετ, πολύ πιο αθλητικό, με έμφαση στην άμυνα, με διαφορετικές τακτικές μέσα στο γήπεδο.
Αυτό αναμφίβολα εμπεριέχει ρίσκο, όταν γίνεται εν μέσω αγώνων. Ο Ζντοβτς ακόμα μαθαίνει την ομάδα του, τις δυνατότητες των παικτών του. Στην ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι από την εργατικότητα, το επίπεδο της δουλειάς και την προσαρμοστικότητα του Σλοβένου και περιμένουν αυτό να αποτυπωθεί στο παρκέ. Αλλωστε, είναι πολύ θετική η συγκυρία, πως η ΑΕΚ δουλεύει – ουσιαστικά για πρώτη φορά την τρέχουσα περίοδο – δίχως προβλήματα τραυματισμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X