Ψάχνουν την ουσία

Εικόνες από την άφιξη του Πογέτ στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα μικρό διάλειμμα για την αλλαγή του χρόνου και οι άνθρωποι της ΑΕΚ συνεχίζουν από σήμερα κιόλας την αναζήτηση προκειμένου να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας με παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά τόσο ως το φινάλε της φετινής σεζόν, όσο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τα ονόματα των επιθετικών που προτείνονται αυξάνονται καθημερινά με τους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο κατά πρώτο λόγο, σε συνεργασία με τους Γκουστάβο Πογιέτ και Ντούσαν Μπάγεβιτς να κάνουν το σχετικό ξεκαθάρισμα, πριν καταλήξουν στους εκλεκτούς.

Σ’ αυτό που έχουν συμφωνήσει απόλυτα μέχρι στιγμής οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνουν κάποια κίνηση εντυπωσιασμού, μόνο και μόνο για να γίνει ντόρος και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας κάποιο “μεγάλο” όνομα. Τα φετινά παραδείγματα άλλωστε στο ελληνικό πρωτάθλημα αρκούν για να δικαιώσουν την απόφασή τους. Μπερμπάτοφ, Καμπιάσο και Εσιέν είναι τα τρία πιο χαρακτηριστικά. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι ακόμα και οι ίδιοι οι φίλαθλοι των ομάδων που αγωνίζονται οι συγκεκριμένοι παίκτες, έχουν απογοητευθεί από το γεγονός ότι δεν έχουν δει αυτά που θα ήθελαν από τους ποδοσφαιρικούς “αστέρες”.

Ο στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι σαφής. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να είναι απόλυτα προσεγμένες, γι’ αυτό και περιλαμβάνουν παίκτες με γεμάτες σεζόν, οι οποίοι δεν θα έχουν ως στόχο να έρθουν στην Ελλάδα για να κάνουν …διακοπές, αλλά για να δουν την παρουσία τους στον Δικέφαλο ως μια μεγάλη πρόκληση στην καριέρα τους. Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή το όνομα είναι το τελευταίο που θα παίξει ρόλο, σε αντίθεση με την αγωνιστική παρουσία και ιδιαίτερα την προοπτική για να κάνουν τη διαφορά και μέσω αυτών να βγει κερδισμένη η ομάδα. Αυτό σκέφτονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης κι έτσι αναμένεται να κινηθούν στην μεταγραφική περίοδο που αρχίζει από σήμερα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X