Οποιος προλάβει

Και ξανά, ξανά, θα γίνεις "Βασίλισσα", ΑΕΚάρα μαζί γιατί...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και βρισκόμαστε εν μέσω γιορτών, η κίνηση των Ενωσιτών για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι εντυπωσιακή. Ηδη, έχουν ανακοινωθεί εκδρομές από αρκετά κλαμπ της περιφέρειας, ενώ επικρατεί ξεσηκωμός και εντός Αττικής. Χαμός γίνεται και για τις ειδικές θέσεις που προσφέρουν τη δυνατότητα παρακολούθησης του ματς μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.
Όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ, έχουν μείνει μόνο 15 ακόμα καρέκλες. «Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι τα εισιτήρια για τις θέσεις Courtside της αναμέτρηση της Κυριακής (03/01) με τον Παναθηναϊκό εξαντλήθηκαν. Απομένουν μόνο 15 εισιτήρια για τις θέσεις Baseline (δίπλα στις μπασκέτες, μέσα στην αρένα). Επειδή η ζήτηση είναι τεράστια, παρακαλούνται όποιοι οπαδοί επιθυμούν να σπεύσουν άμεσα να αγοράσουν εισιτήριο (για τις Baseline), το οποίο κοστίζει 60 ευρώ.
Η πώληση γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, σήμερα (Πέμπτη 31/12/15) έως τις 17:00 (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, Γραφείο OPERATION). Εισιτήρια θα πωλούνται αύριο Παρασκευή (01/01/16) και το Σάββατο (02/02/16) από 11:00 έως 17:00», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «Βασίλισσας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X