Και Καζαμία έχω

Και Καζαμία έχω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι σας έχω σήμερα. Ναι, όπως το διαβάσατε στον τίτλο. Ποδοσφαιρικό Καζαμία 2016. Λίγες ώρες πριν μπει ο νέος χρόνος, θα μάθετε όλα όσα θα συμβούν στα γήπεδα και στους οχτρούς, μήνα προς μήνα. Για πάμε.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Ο Στραματσόνι ζητάει να αποκτηθούν τρεις παίκτες στην μεταγραφική περίοδο. Γίνεται ευρεία μεταγραφική σύσκεψη με την συμμετοχή Αλαφούζου, Θωμαϊδή και Μαρούπας. Ο Θωμαϊδης δημοσιοποιεί συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ και αποκαλύπτουν πως οι μεταγραφές θέλουν λεφτά. Ο Αλαφούζος ζητά παρέμβαση εισαγγελέα και η Μαρούπα καταγγέλει την διαδικασία. Η σύσκεψη τελειώνει άδοξα όταν ο Μπέος ζητά επίμονα να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση για να προτείνει τον Μπρέσκα. Η Γουέστ Χαμ δίνει 10 εκατομμύρια για τον Ομάρ.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Το ματς του ΟΣΦΠ με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη αποκτά ιστορική σημασία, καθώς ο Φορτούνης κερδίζει το 55ο πέναλτι στη σειρά. Ο Φορτούνης τρέχει αμέσως, σκαρφαλώνει στην κερκίδα και αγκαλιάζει τον Τζόρτζεβιτς, φωνάζοντας «δάσκαλε, ήταν για σένα». Ο κυρ Σάββας βουρκώνει από συγκίνηση και ψελλίζει «αυτά είναι τα παιδιά μου, ο θεός να μου κόβει μέρες και να τους τις δίνει σε σφυρίγματα». Η Γουέστ Χαμ δίνει 11 εκατομμύρια για τον Ομάρ.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Στο 65ο λεπτό του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, ο Τούντορ κάνει αλλαγή τον Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος έξαλλος φεύγει από το γήπεδο, το κόβει με τα πόδια στην Τσιμισκή, παίρνει το ΚΤΕΛ για Σέτα, Μανίκια, Μακρυχώρι, αλλά τελικά καταλήγει για μπιφτέκι στου Γλατζούνη στον Καραβόμυλο. Ο Τούντορ απειλεί να απαγορεύσει στον Μπερμπάτοφ την είσοδο στην Πύλη Αξιού. Πυροσβεστικά παρεμβαίνει ο Σαββίδης που διοργανώνει ομαδική εκδρομή στην Παναγία Σουμελά για να ηρεμήσει η κατάσταση. Η Γουέστ Χαμ δίνει 12 εκατομμύρια για τον Ομάρ.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: Στο ημιτελικό του κυπέλλου κληρώνεται ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό. Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Λεωφόρου, αποφασίζεται να κυκλοφορήσουν έξι εισιτήρια και στο γήπεδο να βρίσκονται 5χιλιάδες αστυνομικοί, τρια τάγματα σκαπανέων, η 5η μοίρα αλεξιπτωτιστών, η λεγεώνα των ξένων και ο Νταρθ Βέιντερ. Με προτροπή Γιούνκερ, η Frontex θα μπορεί να επέμβει όποτε το κρίνει σκόπιμο. Το ντέρμπι ξεκινά κανονικά αλλά παίρνει φωτιά όταν ο διαιτητής ακυρώνει γκολ του Σιόβα για διακωμώδηση του αθλήματος. Ο Κουτρουμπής συναισθάνεται την αδικία και ζητά να μετρήσει το γκολ. Η Γουεστ Χαμ δίνει 13 εκατομμύρια για τον Ομάρ.

ΜΑΙΟΣ: Ο ΠΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα των τεσσάρων ομάδων στα πλέι οφ, τερματίζει πέμπτος. Εκτός εαυτού ο Σαββίδης απολύει τον Άρνεσεν, τον υπεύθυνο του Κυλικείου της Θύρας 12 και τον πρόεδρο του Ποντιακού Σωματείου «το πηδηχτό κοψαγκέλ». Σε μια κίνηση ματ, προσλαμβάνει για την θέση του τεχνικού διευθυντή τον Βασίλη Καρρά, που του υπόσχεται πως θα κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό με βάση το «όπως παλιά το τσιγάρο στα δυο». Ο Ιβάν μένει ήσυχος. Ο Ολυμπιακός ζητά από την Γουέστ Χαμ να στείλει επισήμως την πρόταση για τον Ομαρ και λαμβάνει με κούριερ τέσσερις μερίδες fish and chips.

ΙΟΥΝΙΟΣ: Παναθηναϊκός και Στραματσόνι οδηγούνται σε διαζύγιο, όταν ο Αλαφούζος πρότεινε στον Ιταλό να κάνει παράλληλα και το πρωινό του ΣΚΑΙ για να βγει το πρόγραμμα με τις καλοκαιρινές άδειες. Η συμφωνία χάλασε όταν ο Ιταλός ζήτησε συνπαρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη. «Είναι τα μούτρα σου για Μενεγάκη;» φέρεται να απάντησε ο Αλαφούζος και άρχισε να ψάχνει νέο προπονητή. Ο Ομάρ ταξίδεψε στο Λονδίνο για να υπογράψει στη Γουέστ Χαμ. Στην πτήση έφαγε τα chips και άφησε τα fish

ΙΟΥΛΙΟΣ: Η κούρσα διαδοχής του Στραματσόνι στον πάγκο του ΠΑΟ είναι σκληρή. Φαβορί είναι ο Μαρσέλο Λίπι και ο Μπάμπης Τακούνας. Όμως με τον Λίπι ο Αλαφούζος παρεξηγήθηκε. Τον πήρε τηλέφωνο, ο Ιταλός το σήκωσε. «Λίπι» είπε και ο Αλαφούζος τσαντίστηκε. «Ακούς εκεί να με κοροϊδεύει και να κάνει ότι λείπει. Λες και δεν κατάλαβα την φωνή του». Και επειδή ο χρόνος πίεζε, ο Αλαφούζος αναγκάστηκε να προωθήσει μια λύση τρόικας Μίμη Δομάζου, Στέλιου Διονυσίου και Παναγιώτη Κολλημένου. Η Γουέστ Χαμ στέλνει δανεικό τον Ομάρ στον Αίαντα Σαλαμίνας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Μεταγραφική βόμβα ρίχνει ο Ολυμπιακός. Με αστραπιαίες κινήσεις αρπάζει από τον ΠΑΟΚ τον Εγιάλ Γκολάσα. Στο αεροδρόμιο συρρέουν 30χιλιάδες οπαδοί του ΟΣΦΠ φωνάζοντας «Γκολάσα, Γκολάσα, βάλτους μέσ’ στα πράσα». Ο Βασίλης Καρράς κάνει λόγο για κλοπή από το κατεστημένο της Αθήνας και τραγουδάει με παράπονο «δεν έμαθε ποτέ της να αγαπά και σε πληγώνει». Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εις ένδειξη διαμαρτυρίας κάνουν κατάληψη στην παραλία του Αρμενιστή και καίνε θαλάσσια στρώματα. Ο Αίαντας Σαλαμίνας δίνει δανεικό τον Ομάρ στην μικτή Μπιτς Βόλει Παλουκίων.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Το πρωτάθλημα ξεκινά με την παρουσία της Λάρισας στη Σουπερλίγκα. Ο Αλέξης Κούγιας έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική, έχει κάνει αγωγή και μήνυση στους 15 πρόεδρους των υπόλοιπων ομάδων, έχει κάνει τρεις προσφυγές στην ΟΥΕΦΑ, δυο καταγγελίες στο CAS, μια αναφορά στο παρατηρητήριο σεισμών, μια στο κέντρο αγρίων ζώων Αίγινας και έχει βγάλει 3295 ανακοινώσεις. Ο Ομάρ στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Αναστάτωση προκαλείται στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού τα μεσάνυχτα της παραμονής αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Φορτούνης έπεσε από το κρεβάτι του και δεν υπήρξε κανένα σφύριγμα για πέναλτι. Σε απόγνωση ο παίκτης τραβούσε από τα νεύρα του συνεχώς το καζανάκι της τουαλέτας. Ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης εκτός εαυτού περιφερόταν στους διαδρόμους και φώναζε «πότε θα ξυπνήσετε επιτέλους; Πως πρέπει να πέσει δηλαδή το παιδί για να σφυρίξετε». Η Γουέστ Χαμ δίνει δέκα εκατομμύρια για τον Ομάρ.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ξεκινά η ανακατασκευή της Λεωφόρου. Προκύπτει όμως αμέσως πρόβλημα, όταν ο Αλαφούζος ζητά να δημιουργηθεί στο κόρνερ ειδικός χώρος για να βγαίνει ζωντανά κάθε Δευτέρα «η Δίκη». Παρέμβαση της Μαρούπα που αρνείται να καθίσει δίπλα στο σημαιάκι. Παρέμβαση και του Ζουγανέλη που ζητά να βγάζει τον «εκατομμυριούχο» από ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο κέντρο του γηπέδου. Παρέμβαση και του Κουτρουμπή που ζητά να παίξει στον «εκατομμυριούχο». Πλησιάζει τα 10χιλιάδες Ευρώ, αλλά στην ερώτηση ποιος προτάθηκε για την χρυσή μπάλα το 2015, απαντά ο Χουχούμης. Ο Ζουγανέλης τραβά τα μαλλιά του. Η Γουέστ Χαμ ανεβάζει την προσφορά για τον Ομάρ.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Ο Ολυμπιακός παίζει στο τελευταίο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, την πρόκριση του στην επόμενη φάση και πάλι με αντίπαλο την Άρσεναλ. Προκρίνεται με νίκη, με ισοπαλία και με ήττα με οκτώ γκολ διαφορά. Ο Ζιρού πετυχαίνει εννέα γκολ και ο ΟΣΦΠ. Ο Φορτούνης απαρηγόρητος πέφτει στο χορτάρι χωρίς κουράγιο να ζητήσει πέναλτι. Ο Θεοδωρίδης μέσα στην ζαλάδα του δηλώνει «να φτιάξουν ομάδα για να κερδίζουν και τον Ζιρού». Ο Μάρκο Σίλβε ζητά μεταγραφική ενίσχυση με πρώτη επιλογή τον Πουλίδο. Και οι οπαδοί τα βάζουν με τον Ομάρ επειδή είχε το μυαλό του στην Γουέστ Χαμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X