"Απόφαση σταθμός η δικαίωση της ΑΕΚ"

"Απόφαση σταθμός η δικαίωση της ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δικαίωση της ΑΕΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αποτελεί όχι απλώς μια τεράστια νίκη επί του συστήματος, αλλά και μια απόφαση σταθμό. Άλλωστε αυτή ήταν και η προσέγγιση της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού. Ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον Arena fm 89,4, έκανε λόγο για μια απόφαση σταθμό.

«Η συγκεκριμένη απόφαση θα πρέπει να προκαλέσει θαυμασμό. Είναι μια απόφαση σταθμός  που δείχνει ότι τα πράγματα σταδιακά θα εξομαλυνθούν στο ποδόσφαιρο. Αυτό έγινε γιατί  τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου συγκροτούνται από τακτικούς δικαστές  και λειτουργούν βάση του νόμου και του κανονισμού. Θεωρώ ότι ακόμα και οι πιο δύσπιστοι που αμφισβητούσαν  την απόφαση μας να τοποθετηθούν τακτικοί δικαστές, αντιλαμβάνονται πλέον πόσο μεγάλη σημασία έχει αυτή η τοποθέτηση τακτικών δικαστών.

Πλέον αρχίζει να επέρχεται η εξυγίανση και σταδιακά δεν θα υπάρχουν φωνές διαμαρτυρίας . Αυτό έρχεται σε συνέχεια με τις αποφάσεις των δικαστών για τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα.

Πρέπει να υπάρχει μια αυτοσυγκράτηση  και να προσπαθήσουν οι αθλητικοί συντάκτες να απομακρυνθούν από έναν στείρο οπαδισμό. Θα πρέπει ο αθλητικός συντάκτες να μην είναι αυτός που θα υπερασπίζεται την ΠΑΕ. Να έχει την ανεξαρτησία της γνώμης του και θα πρέπει να την προβάλλει.  Κυρίως θα πρέπει να λέει την πραγματικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X