Εξελίξεις με Κρισάντους

Μπαίνει από σήμερα για τα καλά στη μάχη και το "όπλο" που λέγεται Κρισάντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ αναζητούν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές για την επίθεση. Έναν για τα άκρα κι έναν για την κορυφή της γραμμής κρούσης, αφού είδαν στον α’ γύρο του πρωταθλήματος ότι ο Μακόλεϊ Κρισάντους δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους. Ο Νιγηριανός στράικερ όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο και σε καμία περίπτωση οι ιθύνοντες της ομάδας δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν να φύγει ως ελεύθερο. Τις τελευταίες μέρες βρίσκονται συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του Κρισάντους, ο οποίος υποστηρίζει ότι πολύ σύντομα θα έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για την απόκτηση του Νιγηριανού.

Αυτό που υποστηρίζεται μάλιστα από ανθρώπους της Ένωσης είναι ότι περιμένουν εξελίξεις ως τα μέσα Ιανουαρίου. Όλα δείχνουν ότι μετά από έναν χρόνο παρουσίας του στην Ελλάδα ο Κρισάντους θα αποχαιρετήσει την ΑΕΚ, αφού δεν μπόρεσε να πείσει με την αγωνιστική του παρουσία. Επειδή όμως εδώ και καιρό οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου όλο ακούν για πρόταση που θα αφορά στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά μέχρι στιγμής πρόταση δε βλέπουν, τηρούν σιγή ιχθύος και περιμένουν τις εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X