Δεν βιάζεται ο Γιούρι

Δεν βιάζεται ο Γιούρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως η έλευση του Γιούρι Ζντοβτς στην ΑΕΚ έφερε μεγάλες αναταράξεις στην ομάδα. Κάποια πλάνα και σχέδια ανατράπηκαν και η ομάδα άρχισε να λειτουργεί σύμφωνα με τα «θέλω» του Σλοβένου. Η (έτσι και αλλιώς προγραμματισμένη) αποχώρηση του Αρμστεντ και η έντονη κινητικότητα της Ενωσης έδειχναν πως ήταν θέμα ωρών η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον περιφερειακό «μπόμπερ», αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Ο Γιούρι δεν βιάζεται καθόλου. Σίγουρα δεν θέλει παίκτη για να παίξει μόνο σε ένα παιχνίδι, έστω και αν πρόκειται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αναζητά μία επιλογή που θα έχει βάθος και θα είναι απόλυτα βέβαιος. Γι’ αυτό, μέσα από τις καθημερινές σκληρές προπονήσεις διαπιστώνει τα όρια και τα χαρακτηριστικά των παικτών του, ώστε να δει τι λείπει από την ομάδα.
Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα αλλαγής ενός ξένου μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου (στο ματς με τον Αρκαδικό), αλλά και δυνατότητα για ακόμα τρεις αλλαγές στον δεύτερο γύρο. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα βιαστεί. Επιλογές υπάρχουν πολλές, αλλά ο Ζντοβτς επιθυμεί να φέρει έναν παίκτη που θα δώσει πραγματικά όσα λείπουν από την ομάδα για την περιφέρεια, αλλά και για τη θέση του ψηλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X