Επιθετικός για ...του χρόνου

Πίστη στο πλάνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός πλέον ότι η απόφαση που έχουν πάρει στην ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας με τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές. Ιδιαίτερα στα άκρα της επίθεσης θεωρείται δεδομένη η προσθήκη, χωρίς όμως να υπάρχει βιασύνη για τις υπογραφές κι αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβουν. Όχι ότι δεν θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη μεταγραφή του εξτρέμ. Αντιθέτως, το ιδανικό θα ήταν να τον έχει ο Γκουστάβο Πογιέτ στη διάθεσή του από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά.

Επειδή όμως οι υπεύθυνοι της ομάδας προσπαθούν να αποφύγουν λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος, έχουν αποφασίσει να μην προβούν σε βιαστικές κινήσεις. Πρόθεσή τους είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές με προοπτική παραμονής στο ρόστερ και για την επόμενη σεζόν. Να βοηθήσουν μεν την ομάδα ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και συγχρόνως να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ακόμα δυσκολότερες συνθήκες.

Στην ΑΕΚ άλλωστε γνωρίζουν καλά ότι από το καλοκαίρι οι απαιτήσεις θα είναι ακόμα πιο αυξημένες σε σχέση με φέτος, αφού όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα επιστρέψει στα ευρωπαϊκά “σαλόνια”. Γι’ αυτό και οι παίκτες που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας θα πρέπει να έχουν τα φόντα ώστε να κάνουν τη διαφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X