Καϊμακάμης: «Τελική εκκαθάριση σε τρία χρόνια»

Για την ΑΕΚ αποτέλεσε νίκη μεγάλης ηθικής σημασίας. Και πρακτικής, δεδομένου πως είναι παγκόσμιο φαινόμενο μια επιτροπή της ΕΠΟ, να θεωρεί πως σχόλια για μέλη της ομοσπονδίας είναι συκοφαντικά, αλλά βρίσκονται στα όρια της εξύβρισης και άρα δεν αποτελούν μεμπτό. Η ΑΕΚ πέτυχε όχι απλά να απαλλαχθεί, αλλά να φέρει σε δύσκολη θέση το σύστημα που αρχίζει να συνειδητοποιεί πως δεν είναι άτρωτο.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αθώωση της ΑΕΚ είχε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Πέτρος Καϊμακάμης. Εμπειρος όσο ελάχιστοι με τα νομικά, αποδεδειγμένα Ενωσίτης με θητεία σε παλιότερα ΔΣ, ήταν εκείνος που έγειρε την πλάστιγγα και ήρε κάθε σκιά πάνω από την ΑΕΚ. «Σε ένα κανονικό δικαστήριο, έπειτα από τα στοιχεία που σας παρουσιάσαμε, θα είχατε κηρύξει τον κατηγορούμενο αθώο σε 5’», σχολίασε σε κάποια στιγμή της αγόρευσης του.
Μπορεί να μην έφτασαν πέντε λεπτά, αλλά η δουλειά έγινε. Η ΑΕΚ κατάφερε μεγάλο πλήγμα και φάνηκαν ήδη οι ευεργετικές συνέπειες του νέου αθλητικού νόμου, σύμφωνα με τις επιταγές του οποίου οι δικαστές είναι πλέον τακτικοί. Η ΑΕΚ έστειλε μήνυμα πως πλέον τα πράγματα δεν θα γίνονται σύμφωνα με τα «θέλω» της ομοσπονδίας και κέρδισε την πρώτη σημαντική νίκη στον «πόλεμο» που θα κορυφωθεί ενόψει Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X