Προχωρά για τον «μπόμπερ»

Τριήμερο ρεπό από τον Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της ενίσχυσης ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της 3ης Ιανουαρίου με τον Παναθηναϊκό. Στην ΑΕΚ έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός περιφερειακού που θα μπορεί να παίξει στις θέσεις 2-3 και θα δώσει στην ομάδα το εύκολο καλάθι που λείπει. Όπως έχετε ενημερωθεί, υπάρχουν λύσεις και οι πρώτες επαφές δείχνουν πως η «Βασίλισσα» είναι κοντά στον εκλεκτό (πιθανότατα με προϋπηρεσία στην ισπανική λίγκα).
Ο στόχος είναι η συμφωνία να κλείσει τις αμέσως επόμενες ημέρες, ώστε ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι διαθέσιμος και για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής. Φαίνεται πως η ΑΕΚ θα πάει περισσότερο σε 2-3άρι, καθώς με την παρουσία των Κούπερ, Κάρτερ, Κατσίβελη, Παπαντωνίου και Καλαμπόκη είναι καλυμμένη στον άσο και χρειάζεται παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά και κυρίως εύκολο σκοράρισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X