Η νέα ΑΕΚ στο παρκέ

Θα βάλει σφραγίδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ξεκούραση των «πολεμιστών» ήταν απαραίτητη, έπειτα από το ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα που έχει τραβήξει η ομάδα από το ξεκίνημα των υποχρεώσεων της. Ακόμα και για τον Γιούρι Ζντοβτς, για να μπορέσει να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν μέσα σε λίγες ώρες και από την Τουρκία μετακόμισε στην Ελλάδα για τη «Βασίλισσα». Από σήμερα όμως, οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.
Ο Ζντοβτς θα επιχειρήσει μέσα από τις προπονήσεις που μεσολαβούν μέχρι το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, να βάλει στην ομάδα κάποια από τα δικά του στοιχεία. Γιατί είναι γεγονός, πως η ΑΕΚ που παρουσιάστηκε στη Ρόδο δεν έχει μεγάλη σχέση με όσα επιθυμεί ο Σλοβένος τεχνικός. Το «ξανθό σκυλί» δίνει προτεραιότητα στην άμυνα, στο γρήγορο παιχνίδι, στη σωστή λειτουργία.
Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να δουν για ακόμα μια φορά τους αντιπάλους τους στο κυπελλικό ματς με τον Αρη, αν και δεν υπάρχουν πολλά μυστικά από τον Παναθηναϊκό. Ο Ζντοβτς εστιάζει επί του παρόντος στη δική του ομάδα, ώστε να βρει τις λύσεις που θα την κάνουν περισσότερο ανταγωνιστική για να είναι όπως θέλουν όλοι στο ντέρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X