Το βλέμμα στον Χέρστον

Το βλέμμα στον Χέρστον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαλίκ Χέρστον αποτελεί μια τεράστια επένδυση για την ΑΕΚ. Ενας παίκτης που έχει παίξει για χρόνια στο ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα, είναι ηγέτης, αλλά θυσιάζει το εγώ του για την ομάδα. Είναι αλήθεια επίσης, πως από το ξεκίνημα της σεζόν ο Μαλίκ έκανε μόνο κάποιες εκλάμψεις καλών εμφανίσεων, επηρεασμένος από τη σκληρή προετοιμασία που έκανε για πρώτη φορά έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια!
Συν τοις άλλοις, ο Μαλίκ ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς. Τελευταίος αυτός στην πλάτη, που τον άφησε εκτός από τα τελευταία ματς της «Βασίλισσας». Εχοντας δουλέψει όλες αυτές τις ημέρες με το ιατρικό επιτελείο, ο Χέρστον αναμένεται από σήμερα κιόλας να τεθεί στη διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς. Και αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα.
Ο Χέρστον είναι ένας παίκτης με σπουδαίες ικανότητες και ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Για το πρώτο είναι δεδομένο πως ο Ζντοβτς θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος και περιμένει πολλά. Οσον αφορά την επίθεση, η παρουσία του Κούπερ και η ικανότητα στην οργάνωση του παιχνιδιού, μπορεί να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον Χέρστον. Που σύντομα, θα έχει και έναν «μπόμπερ» να δίνει λύσεις και να του προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X