«Η ενέργεια του Αραβίδη κάνει τη διαφορά»

Την δική του αποτίμηση για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έκανε ο προπονητής του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. Η σύγκριση των Μπεργκ, Φορτούνη και Αραβίδη, η υπεροχή του Ολυμπιακού έναντι των άλλων ομάδων και η άποψή του για την δική του ομάδα.

Αναλυτικά μίλησε για:

τα θετικά και τα αρνητικό στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: “Το θετικό είναι ότι αγωνιστικά έχουμε πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση. Τα παιδιά μέσα από σκληρή προσπάθεια, καταφέρανε, μετά τις πρώτες αγωνιστικές που δεν ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί σε αυτό επίπεδο, να γίνουν ανταγωνιστικοί. Και όσο περνάει ο καιρός υπήρχαν τα παιχνίδια που επιβληθήκαμε αρκετές φορές ή ήμασταν και ισάξιοι με μεγάλες ομάδες. Οπότε, αυτά είναι τα πολύ θετικά, το να βάζουν κάθε μέρα και ένα λιθαράκι και να δημιουργούνε κάτι όμορφο. Στα αρνητικά είναι ότι βαθμολογικά είμαστε στις δύο τελευταίες θέσεις. Οπότε, δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν βάσει της εικόνας μας στις 7-8 τελευταίες αγωνιστικές. Μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ήταν όλα τα ματς που παίξανε τα παιδιά εξαιρετικά.

την καλύτερη ομάδα μετά τις πρώτες 15 αγωνιστικές: “Σαφέστατα ήταν ο Ολυμπιακός. Έχει εκπληκτικό ρόστερ, πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές. Έχει σέντερ φορ τον Ιντέγε, που δύσκολα βρίσκεις. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Μπεργκ που για μένα είναι ο καλύτερος φορ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα στον πρώτο γύρο”.

τον καλύτερο παίκτη του πρώτου γύρου: “Η κάθε ομάδα έχει έναν παίκτη-κλειδί. Η ΑΕΚ έχει τον Χρήστο τον Αραβίδη, που για εμένα η ενέργεια που δίνει στην υπόλοιπη ομάδα, οι κινήσεις και τα γκολ κάνουν τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Μπεργκ, που όπως προείπα είναι ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει τον Φορτούνη, είναι πολύ ευχάριστο για το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως και για την Εθνική ομάδα. Έχουμε ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία που είναι φυσικός ηγέτης”.

το ποιον ξεχωρίζει από τους τρεις: “Νομίζω τον Μπεργκ λόγω διάρκειας. Είναι ένας παίκτης που του έχω αδυναμία αρκετά χρόνια”.

Τα γκολ της ομάδας του που ξεχωρίζει και την κορυφαία της στιγμή μέχρι τώρα: “Εκ των πραγμάτων, επειδή πρέπει να είμαστε ρεαλιστές είναι το δεύτερο με τον Ατρόμητο. Διότι, μας κράτησε ζωντανούς στον στόχο μας, στο όνειρο μας με το τρίποντο που πήραμε. Για εμένα μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά, που για εμένα ήταν η μοναδική άσχημη εμφάνιση που κάναμε. Είχαμε μια συζήτηση με τα παιδιά και από το επόμενο δευτερόλεπτο τα παιδιά έχουν ανοδική πορεία”.

το τι θα άλλαζε στον δεύτερο γύρο: “Είναι ξεκάθαρο το ότι η ομάδα μας στέκεται πολύ καλά, αλλά αυτό που της λείπει είναι το γκολ. Περιμένουμε τον Ίγκορ να επιστρέψει. Αν είναι υγιής στα μέσα Ιανουαρίου, σαφέστατα θα είμαστε πολύ καλύτερα. Αν δεν είναι, θα πρέπει να κοιτάξουμε να βρούμε κάποια λύση”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X