Ο «εισαγγελέας» της ΑΕΚ

Αυτά δεν γίνονται πουθενά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γεγονός, πως οι εξελίξεις στην ΑΕΚ από το ξεκίνημα της σεζόν υπήρξαν καταιγιστικές και δεν επέτρεψαν να υπάρξει πολύς χρόνος για να αναλυθούν καταστάσεις. Αγωνιστικά, η Ενωση προσπάθησε να γίνει ομάδα και έψαχνε σημείο αναφοράς, με τον Λουκά να ξεχωρίζει. Ωστόσο, στις καλοκαιρινές επιλογές της «Βασίλισσας» υπάρχει ένας παίκτης πολύ ξεχωριστός και ακούει στο όνομα Μαρκ Κάρτερ.
Ο πόιντ γκαρντ της «Βασίλισσας» δεν αποτελεί τυχαία περίπτωση. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα φιλοσοφημένο άνθρωπο. Στην ΑΕΚ λένε πως ακόμα και στα ξενοδοχεία όπου διαμένει κατά διαστήματα η αποστολή, ο Κάρτερ δεν είναι ο Αμερικανός που θα ακούει μουσική και θα βλέπει ταινίες. Εκείνος, προτιμά να διαβάζει και να προχωρά τις σπουδές του. Όπως έχει εκμυστηρευτεί σε μέλη της ομάδας ο Κάρτερ, σπουδάζει εγκληματολογία και μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του θα επιχειρήσει να γίνει εισαγγελέας στην Αμερική!
Στην ΑΕΚ περιμένουν πολλά περισσότερα από τον Κάρτερ από εδώ και πέρα. Τώρα που πλέον υπάρχει ορθολογισμός στο παιχνίδι της ομάδας, υπάρχουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση και κυρίως υπάρχει χρόνος για καθημερινή δουλειά, ώστε η ομάδα να γίνει πραγματικά ομάδα. Και ο Κάρτερ θα έχει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία, καθώς είναι ένας γκαρντ που μπορεί να κάνει πολύ σπουδαία πράγματα μέσα στο γήπεδο και παθιάζεται με τη «Βασίλισσα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X