Στα σχέδια του Πότσο ο Παναθηναϊκός!

Στα σχέδια του Πότσο ο Παναθηναϊκός!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό και η εξαιρετική σχέση που έχει ο Ιταλός τεχνικός με την οικογένεια Πότσο (ιδιοκτήτες των Ουντινέζε, Γρανάδα και Γουότφορντ), έβαλε σε σκέψεις κάποια στελέχη για συνεργασία της ιταλικής ποδοσφαιροφαμίλιας με τον Παναθηναϊκό! Σε πρώτη φάση δεν υπάρχει σενάριο μεταβίβασης του «τριφυλλιού» στους Πότσο, όπως συνέβη με τις «ζέβρες» το 1986, με την Γρανάδα το 2009 και με την αγγλική Γουότφορντ το 2012! Ωστόσο υπάρχει ένα πλάνο συνεργασίας με τις τρεις ομάδες, έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να κινηθεί μεταγραφικά χωρίς να χρειάζεται να δαπανάει μεγάλα ποσά.
Η αλήθεια είναι ότι οι Πότσο έχουν στη… δουλεψή τους δεκάδες ποδοσφαιριστές, που είτε είναι στις τρεις ομάδες, είτε έχουν δοθεί δανεικοί και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να παίξουν… μπάλα σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα. Φυσικά άλλο Ουντινέζε, Γρανάδα και Γουότφορντ που είναι ομάδες μεσαίας και χαμηλής ταχύτητας στα Πρωταθλήματά τους και άλλο Παναθηναϊκός, όπου υπάρχουν απαιτήσεις Πρωταθλητισμού!
Στην Ουντινέζε, ο Τζιαμπάολο Πότσο κατάφερε να δημιουργήσει ένα ισορροπημένο μαγαζί που έχει σταθερές παρουσίες στην Seria A, ενώ αρκετές χρονιές έχει κερδίσει και την έξοδό της στην Ευρώπη. Στη Γρανάδα, η ομάδα προβιβάστηκε μετά από 33 χρόνια στην Primera Division και παραμένει στα μεγάλα σαλόνια για τέσσερις διαδοχικές σεζόν. Μια από τα ίδια και για τη Γιουότφορντ, την οποία έχει ο Τζίνο Πότσο (γιός του Τζιαμπάολο) και η οποία επανάκαμψε στην Premier League και προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στους μεγάλους του νησιού. Πέρα από το πάρε δώσε, το δίκτυο σκάουτερ των Πότσο, έχει καταφέρει ν” ανακαλύψει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως ο Αλέξις Σάντσες, Κουαδράδο, Χαντάνοβιτς, Μουντάρι, Κουαλιαρέλα κ.α. Συγχρόνως μέσω δανεισμών (θυμόμαστε την περίπτωση του Καρνέζη που δόθηκε από την Ουντινέζε στη Γρανάδα), δανείων και διευκολύνσεων, οι τρεις σύλλογοι λειτουργούν αρμονικά… Μάλιστα μέσω διαφορετικών προσώπων, η οικογένεια Πότσο έχει ντριμπλάρει το απαγορευτικό που έχει βάλει η UEFA σε μια εταιρεία να έχει πολλές ομάδες! Όπως είχε συμβεί με την ENIC που είχε στην ομπρέλα της την ΑΕΚ, την Τότεναμ, Ρέιντζερς και Σλάβια Πράγας και εν τέλει κράτησε μόνο τους «πετεινούς»! Τώρα κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει μία τέτοιου είδους συνεργασία με τον Παναθηναϊκό θα φανεί προσεχώς, φτάνει το «τριφύλλι» να μην γίνει… παραμάγαζο, στον οποίο θα δίνονται όσοι δεν χωρούν στους άλλους συλλόγους. Διότι αυτό πέρα από ολέθριες αγωνιστικές συνέπειες, θα ξεχαρβαλώσει την ομάδα και θα πετάξει κάθε πλάνο δημιουργίας ενός ισχυρού συνόλου.
Πηγή: sportit.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X