Κινήσεις για το γήπεδο και στις γιορτές

Μια…τρύπα στο νερό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόπος των ανθρώπων που «τρέχουν» το πρότζεκτ σύντομα θα δικαιωθεί, με τις μπουλντόζες να κάνουν την εμφάνισή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα βήματα που απομένουν πλέον για να φτάσουμε στον τελικό στόχο, είναι συγκεκριμένα. Η ΑΕΚ περιμένει την υπογραφή της Μ.Π.Ε. από τον Πάνο Σκουρλέτη και από εκεί και πέρα την έκδοση της οικοδομικής άδειας, που θα έρθει από την Δ.Ο.Κ.Κ.
Στα παραπάνω, μπορεί να προσθέσει κανείς και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την υπογειοποίηση της Φωκών, συμπληρώνοντας έτσι το… κάδρο, σχετικά με την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς». Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν θέλουν να χαθεί χρόνος γι’ αυτό και ακόμα και στις μέρες των γιορτών, έχουν προγραμματίσει επαφές με στελέχη του Υπουργείου και της Περιφέρειας, ώστε να συζητηθούν τα ζητήματα που παραμένουν ανοικτά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση μεταξύ των κυκλοφοριολόγων της ΑΕΚ και στελεχών του Υπουργείου, ώστε να αναλυθούν όλα όσα προβλέπονται πάνω σε αυτό το κομμάτι. Με την πλευρά της «Ένωσης» να αναλύει διεξοδικά τις αλλαγές που θα έρθουν στο κυκλοφοριακό της πόλης και τις προβλέψεις που έχουν γίνει, ώστε η Νέα Φιλαδέλφεια να «ανασάνει».
Συνάντηση δεν αποκλείεται να υπάρξει και με την πλευρά της Περιφέρειας, από την οποία αναμένεται να εκπονηθεί η υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ενός τμήματος της Φωκών. Η στάση της Περιφέρειας πάνω σε αυτό το κομμάτι κρίνεται μέχρι στιγμής ικανοποιητική και στην ΑΕΚ περιμένουν πως στο πρώτο διάστημα του 2016, το έργο που συνδέεται άμεσα με εκείνο του γηπέδου, να προχωρήσει και να υλοποιηθεί.
Όλα δείχνουν λοιπόν πως μέσα στους πρώτους μήνες του 2016 όλες οι… εκκρεμότητες σχετικά με το πρότζεκτ του γηπέδου θα τακτοποιηθούν, με το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων να παίρνει «σάρκα και οστά» και τη Νέα Φιλαδέλφεια να αποκτά και πάλι ζωή, μετρώντας αντίστροφα για να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «σπίτι» της.
Πηγή: Ωρα των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X