Γύρισε το κουμπί ο Ντούσαν

Γύρισε το κουμπί ο Ντούσαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα την περασμένη εβδομάδα ήταν μία… ανάσα από την έξοδο στην ΑΕΚ. Εκτοτε μεσολάβησαν πολλά, έγινε ντόρος, ο μπαμπάς Σάκοτα αποχώρησε, αλλά τελικά ο Ντούσαν έμεινε στην θέση του όπως έπρεπε να γίνει καθώς ήταν λάθος του η απουσία του από προπονήσεις της ομάδας.

Ο Σάκοτα έπαιξε… συμβολικά στο ματς με το Ρέθυμνο και προετοιμάστηκε ψυχολογικά για τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Δύσκολο ματς, αλλά είχε ψυχολογία ο σμολ φόργουορντ της ΑΕΚ. Το κουμπί… είχε γυρίσει, ο Σάκοτα πήρε 7 τρίποντα, έβαλε 4 που «μέτρησαν» πολύ στην αντεπίθεση της «Βασίλισσας» στο Βενετόκλειο και βοήθησε πολύ την ομάδα του. Κάτι που φέτος έχει κάνει λίγο ομολογουμένως.

Για τον λόγο αυτό στην ΑΕΚ και ειδικά ο Γιούρι Ζντοβτς περιμένει από τον Σάκοτα να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να βοηθήσει την ομάδα με τα στοιχεία που έχει, απαλλαγμένος πια από το βάρος της παρουσίας του πατέρα του στην άκρη του πάγκου.

Οι 12 πόντοι του στα 32 λεπτά που έπαιξε μάλιστα ήταν η κορυφαία του επίδοση φέτος, όσους είχε και με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ, ενώ ξεπέρασε και τα 100 επιθετικά ριμπάουντ στην Α1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X