Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Διεύθυνση του Δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα επισκέψεις στις συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικτύου ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ και Α.Σ.ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ. Παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά οι δραστηριότητες σε κάθε ομάδα:
Τετάρτη 16.12.2015
Παρακολούθηση προπονήσεων των τμημάτων της ομάδας ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ με προπονητική καθοδήγηση σε πρακτικό επίπεδο από τον Διευθυντή Ανάπτυξης του Δικτύου κ. Ζελενίτσα. Μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων ακολούθησε συνάντηση με τους προπονητές για την ποιοτικότερη εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος στη διάρκεια της χρονιάς.
Πέμπτη 17.12.2015
Παρακολούθηση προπονήσεων και καθοδήγηση των προπονητών και των παιδιών σε πρακτικό επίπεδο από τον κ. Ζελενίτσα. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων ακολούθησε συνάντηση για ανατροφοδότηση των προπονητών σχετικά με τις προπονήσεις που διεξήχθησαν. Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του προγράμματος του Δικτύου στο Δημαρχείο της Πόλης του Σουφλίου.
Σάββατο 19.12.2015
Παρακολούθηση προπονήσεων στη συνεργαζόμενη ομάδα Α.Σ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ και καθοδήγηση των προπονητών και των παιδιών σε πρακτικό επίπεδο από τον Συντονιστή Εκπαίδευσης και Οργάνωσης Δικτύου κ. Σίσκο. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων ακολούθησε συνάντηση για ανατροφοδότηση των προπονητών σχετικά με τις προπονήσεις που διεξήχθησαν και κατευθύνσεις για την καλύτερη εφαρμογή του προπονητικού προγράμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X