Δεν παίζεται

Δεν παίζεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να τον πεις γκουρού; Να τον αποκαλέσεις μάγκα; Να τον αποθεώσεις για τις μαντικές του ικανότητες; Να πεις πως τα βλέπει στον καφέ και στη γυάλινη σφαίρα; Να πεις πως έχει στο γέρικο μυαλό του μυστικά βγαλμένα από τον προπροηγούμενο αιώνα; Όλα μπορείς να τα υποθέσεις. Αλλά το δεδομένο είναι πως ο Τσίλαρος, αυτός ο γίγας του στοιχήματος, κάνει μποναμάδες χριστουγεννιάτικα. Με απόδοση 3,10 πλήρωσε χθες και άφησε άναυδο τον κόσμο. Και με το φορμάρισμα του, πλησιάζει ολοταχώς στην πρώτη τριάδα. Εκεί ο Καπετανάκος πήρε ξανά κεφάλι, ο Καπίρης αύξησε τη διαφορά του και ο Βογιατζάκης βούλιαξε στις κάτω χώρες και παρέσυρε αυτό το στοιχηματικό λιμό, τον Καζαντζόγλου. Σε μια από τις τελευταίες στοιχηματικές μέρες – θα υπάρξει μικρή διακοπή λόγω έλλειψης αγώνων – η Interwetten έχει προτάσεις για όλα τα γούστα και οι προτάσεις μας είναι οι εξής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ 2 1,70
Τελευταία αγωνιστική στην Α1 και μολονότι καλοέβλεπα τη νίκη της ΑΕΚ με χάντικαπ στη Ρόδο, θα προτιμήσω το διπλό του Κόροιβου στην Τρίπολη που πληρώνει καλά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΛΑΥΡΙΟ under 70,5 Λαύριο (1.65)

Ο Απόλλων Πατρών βάζει μέσο όρο λίγο κάτω από 70 πόντους, με το Λαύριο να βρίσκεται κάπου εκεί επιθετικά αλλά εκτός έδρας δυσκολεύεται. Και ειδικά σε ένα ματς που θα κερδίσουν οι Πατρινοί, το Λαύριο δεν θα ξεπεράσει τους 70 πόντους.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΛΑΤΙΝΑ Χ (2,90)

Γενικώς τους Ιταλούς δεν είναι να τους εμπιστευτείς στα “μαγειρέματα” τους. Μου φαίνεται καλούτσικη αυτή η ισοπαλία ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι πολύ προσεκτικές στα νώτα τους.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΛΕΪΚΕΡΣ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ Over 203,5 (1,60)
Έχει ευκαιρίες το ΝΒΑ αυτές τις ημέρες. Δεν είναι για μεγάλα πονταρίσματα (γιατί και οι κορυφαίοι καμιά φορά τα σπάνε τα καλάθια), αλλά το συγκεκριμένο over είναι δυνατό φαβορί.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΑΕΚ 2 (1,45)

Θα εμπιστευτούμε τη νίκη της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Ζντόβτς στον πάγκο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΙΡΗΣ 49,25
2. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 45,72
3. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 43,79
4. ΤΣΙΛΗΣ 39,15
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 23,67
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X