Δύο προσθήκες και…βλέπουμε

Στα Σπάτα το ραντεβού για τον προπονητή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ βρίσκεται στην Αγγλία για προσωπικές επαφές, αλλά η ΑΕΚ ψάχνεται ήδη έντονα στη μεταγραφική αγορά. Βασική προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη για τα άκρα, που θα διαθέτει ποιότητα, εμπειρία και ταχύτητα. Το enwsi.gr σας αποκάλυψε την περίπτωση του Ουσάμα Ασαϊντί, ενός παίκτη που έχει βιογραφικό σε υψηλό επίπεδο και βέβαια ξέρει πολύ καλά ο Πογιέτ από το πέρασμα που έκανε από την Αγγλία με Λίβερπουλ και Στόουκ.
Αυτή είναι η βασική προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Ενας γρήγορος παίκτης, που θα δώσει κάτι διαφορετικό στα άκρα και θα προσθέσει επιλογές στο παιχνίδι της ομάδας. Πέραν αυτής, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και μία κίνηση για σέντερ φορ. Επί της ουσίας, η ΑΕΚ ζητά κάποιον που θα είναι ποιοτικότερος του Κρισάντους και θα μπορεί να δίνει λύση με ασφάλεια πίσω από τον Τζεμπούρ. Αυτές φαίνεται πως θα είναι οι δύο δεδομένες προσθήκες της Ενωσης.
Ωστόσο, μην αποκλείσετε – εφόσον υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση – να υπάρξει ζήτημα και για περαιτέρω κινήσεις. Οσο και αν φαίνεται περίεργο, αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ θα κοιτούσαν περισσότερο ακόμα έναν μεσοεπιθετικό. Με διαφορετικά χαρακτηριστικά βέβαια από αυτούς που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ. Εάν προκύψει και κάποια λύση με παραχώρηση κάποιου στόπερ ή άλλου παίκτη, ενδέχεται να ανοίξει κουβέντα και για άλλη μεταγραφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X