«Ύποπτο» το φετινό Βέροια - Ηρακλής

«Ύποπτο» το φετινό Βέροια - Ηρακλής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο χτύπημα στο γόητρο και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος της Superleague αποτελεί η δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου σε Βέροια και Ηρακλή για το μεταξύ τους φετινό παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος που ελέγχεται ως ύποπτο χειραγώγησης, καθώς προφανώς στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα έφτασαν στοιχεία από το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης, το οποίο έχει διαπιστώσει ύποπτο στοιχηματισμό.

Ο κ. Σιμιτζόγλου διώκει Βέροια και Ηρακλή για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, δηλαδή για προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους (άρθρο 20) και επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα (22).

Για τους ίδιους λόγους, εκτός από Βέροια και Ηρακλή, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε ακόμα τρεις ομάδες, τις Αναγέννηση Καρδίτσας (για δύο ματς), Αχαρναϊκό και Κασσιόπη (για τα ματς Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός 0-1 για το Κύπελλο και Κασσιόπη – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 για τη Football League). Επίσης, ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, άσκησε δίωξη σε ακόμα τέσσερις συλλόγους! Τον Εργοτέλη (για δύο ματς), τον Απόλλωνα Σμύρνης (για άλλα δύο), τη Ζάκυνθο και τον Παναγιάλειο. Οι συγκεκριμένες διώξεις αφορούν στα παιχνίδια Κυπέλλου, Ζάκυνθος – Εργοτέλης 2-2 και Απόλλων Σμύρνης – Παναιγιάλειος 3-1, καθώς και στην αναμέτρηση της Football League, Απόλλων Σμύρνης – Εργοτέλης 3-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
1.Ο τακτικός υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος των:

-ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας και Νέος Αχαρναϊκός για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Αναγέννηση Καρδίτσας-Νέος Αχαρναϊκός 0-1 της 27/10/2015).

-ΠΑΕ Βέροια και Ηρακλής για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Super League Βέροια-Ηρακλής 0-0 της 23/11/2015).

-ΠΑΕ Κασσιόπη και Αναγέννηση Καρδίτσας για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Football League Κασσιόπη-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 της 18/10/2015).

2.Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη σε βάρος των:

-ΠΑΕ Ζάκυνθος και Εργοτέλης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Ζάκυνθος-Εργοτέλης 2-2 της 27/10/2015).

-ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και Παναιγιάλειος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Απόλλων Σμύρνης-Παναιγιάλειος 3-1 της 27/10/2015).

-ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και Εργοτέλης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Football League Απόλλων Σμύρνης-Εργοτέλης 3-0 της 8/11/2015).

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X