Αυτό είναι πρωτάθλημα

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόντρα στην παρωδία που βιώνουμε όσοι παρακολουθούμε το ελληνικό πρωτάθλημα, όσοι συμμετέχετε και ακολουθείτε το στοιχηματικό πρωτάθλημα του enwsi.gr, ζείτε μεγάλες συγκινήσεις (και μαζί ανοίγετε τον δρόμο για το ταμείο). Χθες ήταν μια μέρα όπου ο Καπετανάκος είχε περάσει τον Βογιατζάκη και βρίσκονταν αμφότεροι σε απόσταση αναπνοής από τον Καπίρη. Με δύο σωστές μαντεψιές, ο Κρητικός προσπέρασε ξανά τον Καπετανάκο (λόγω καλύτερου ποσοστού) και ήταν μια ανάσα από τον Καπίρη. Εκείνος όμως έδειξε κλάση, πήγε σε ισοπαλία άνω του 3 και πήγε ξανά σε διαφορά σχετικής ασφάλειας. Πιο κάτω, αλλά πολύ πιο κάτω είναι και οι δύο λεβέντες. Ο τελευταίος και ο πιο τελευταίος, που δεν βλέπουν ούτε μια κιάλια την κορυφή. Ας δούμε το μενού της Τρίτης μέσα από την ατζέντα της Interwetten.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ GOAL GOAL (1,65)
Οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά και το goal goal είναι πολύ πιθανο και στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι για να μπουν στην εξάδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ GOAL – GOAL 1,65
Η μέρα είναι φτωχή στοιχηματικά με κάτι κύπελλα και κάτι αραβοαφρικανικά ματς. Πάω στο Βέλγιο, όπου μπορεί Μουσκρόν και Σαρλερουά να συναγωνίζονται στο ποια είναι χειρότερη, αλλά πιστεύω πως και οι δύο θα σκοράρουν.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Χ2 (1.55)

Η ΑΕΚ Λάρνακας πάει στο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ με… σπασμένα φρένα και θέλει να πάρει το ματς ειδικά από την στιγμή που οι γηπεδούχοι είναι ντεφορμέ και χωρίς Ντε Βινσέντι. Το ματς πάει για ισοπαλία, αλλά με τέτοια απουσία πάει για νίκη η ΑΕΚ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΦΙΛΑΝΤΕΛΦΙΑ – ΜΕΜΦΙΣ Over 190,5 (1,60)
Καλή μέρα για να ασχοληθεί κανείς με ΝΒΑ και δύο ομάδες που σκοράρουν ικανοποιητικά. Εφικτό να πάνε κοντά στους 100 πόντους και μαζί να ξεπεράσουν τους 190.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΤΡΑΜΠΖΟΣΠΟΡ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ Τραμποζοσπορ 2 γκολ (3,10)

Έχουν προβλήματα οι γηπεδούχοι αλλά έχουν και ανάγκη διάκρισης στο κύπελλο. Θα χρειαστούν σίγουρα περισσότερα από ένα γκολ για να κερδίσουν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΙΡΗΣ 47,65
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 44,79
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 44,17
4. ΤΣΙΛΗΣ 36,05
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 24,67
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X