"Αυτές οι κινήσεις έπρεπε να γίνουν"

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αποκλεισμός από το Eurocup προκάλεσε πολλές αντιδράσεις απ’ τον κόσμο της ΑΕΚ και η διοίκηση της ΚΑΕ έδειξε τα αντανακλαστικά της προκειμένου η ομάδα να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Η πρώτη κίνηση ήταν να διαφοροποιηθεί ο ρόλος του Ντράγκαν Σάκοτα, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να αναλαμβάνει τα ηνία στο ματς με το Ρέθυμνο, λίγες μέρες πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιούρι Ζντοβτς. Το enwsi.gr σας έδωσε λόγο, προκειμένου να κρίνετε τις αποφάσεις που πάρθηκαν σχετικά με τις εξελίξεις στην ομάδα. Το 46% μάλιστα μεταξύ αυτών που ψήφισαν στη δημοσκόπηση πιστεύουν ότι η διοίκηση έπραξε σωστά αφού έπρεπε να υπάρξει άμεσα ηρεμία στην ομάδα.

Το 27% πιστεύει επίσης ότι σωστός ο αναβαθμσμένος ρόλος του Ντράγκαν Σάκοτα, αφού διαθέτει την πείρα και τις γνώσεις για να βοηθήσει, ενώ υπήρξε κι ένα 20% απ’ όσους συμμετείχαν στην “Ενωσίτικη Κάλπη” που ψήφισαν ότι θα έπρεπε να έχει διακοπεί τελείως η συνεργασία με τον Σάκοτα. Τέλος το 7% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση είχε την άποψη ότι η ΑΕΚ θα έπρεπε να συνεχίσει με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X