Δύο αλλαγές και δίδυμο στην επίθεση

Αντίδραση ...πρωταθλήτριας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ συνήθως κρατάει κλειστά χαρτιά για την ενδεκάδα που προτίθεται να επιλέξει στο ματς που ακολουθεί, αν και αρκετές φορές στην τελευταία προπόνηση, η άσκηση με τις στημένες φάσεις αποκαλύπτει τις προθέσεις του. Αυτό συνέβη και σήμερα, παραμονή του αγώνα με τον Λεβαδειακό, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να δείχνει ότι προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος στη Νέα Σμύρνη, αλλά και να επαναφέρει σύστημα με δύο επιθετικούς.

Συγκεκριμένα αυτό που άφησε να εννοηθεί ο Πογιέτ στην προπόνηση της Κυριακής είναι ότι στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Ντιέγκο Μπουονανότε αντί του τιμωρημένου Μάνταλου και ο Γιάννης Ανέστης στη θέση του τραυματία Μπαρόχα. Στην άμυνα αναμένεται να πάρουν θέση οι Γκάλο και Ντίντακ στα άκρα, με τους Κολοβέτσιο – Άρθο στον άξονα. Ο Σιμόες θα είναι “κόφτης” με τους Μπουονανότε, Γιόχανσον και Μπαρμπόσα πίσω από τους Τζεμπούρ και Αραβίδη.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ άλλωστε έχει τονίσει σε πρόσφατη τοποθέτησή του ότι όταν επιλέγει σύστημα με δύο επιθετικούς, δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους ποδοσφαιριστές του να πατουν περιοχή, με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι πιθανότητες για να επιτευχθεί ο στόχος του γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X