Ξεκάθαρος ο Λουκάς: «Μένω εδώ»

Αποτελεί το σημείο αναφοράς της φετινής ΑΕΚ. Παίκτης με τεράστια ποιότητα, που βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση, απελευθερωμένος και μεγάλος πρωταγωνιστής. Ηταν αναμενόμενο, πως οι εμφανίσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη που μοιάζουν από άλλον…πλανήτη, θα προκαλούσαν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. «Δεν υπάρχει τίποτα, μένω εδώ. Ηρθε πρόταση, αλλά δεν έχει σημασία. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά είμαι παίκτης της ΑΕΚ. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο», τονίζει με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ο Λουκάς στο enwsi.gr

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και όσα συνέβησαν στη συνέχεια, προκάλεσαν αναταράξεις στην ομάδα. «Είναι στενάχωρο που βρεθήκαμε εκτός Ευρώπης, αλλά τι να κάνουμε; Θα συνεχίσουμε έτσι. Ετσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός, οι ομάδες πρέπει να βρίσκουν λύσεις γιατί οι απαιτήσεις είναι ολοένα και πιο υψηλές», τονίζει ο Μαυροκεφαλίδης.

Ο σέντερ της ΑΕΚ άρχισε να «ταΐζεται» από τα μαγικά χέρια του Κούπερ και του Αρμστεντ. «Τα παιδιά θα βοηθήσουν, τόσο ο Ντι Τζέι, όσο και ο Μάλκολμ είναι καλοί παίκτες. Να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο και θα κάνουμε πολλά». Όταν πάντως του θέσαμε τον Παναθηναϊκό, έδειξε να θέτει άλλες προτεραιότητες. «Κολοσσός. Εχουμε έναν στόχο πλέον, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πάμε να νικήσουμε τον Κολοσσό και βλέπουμε μετά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X