Οι ελληνικές στιγμές του Ζντοβτς (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Οι ελληνικές στιγμές του Ζντοβτς (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούρι Ζντοβτς επιστρέφει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ και το SDNA θυμίζει μερικά «κλικ» από τις προηγούμενα περάσματά του από τη χώρα μας.

Το «ξανθό σκυλί» αναλαμβάνει την ΑΕΚ, αλλά δεν είναι… πρωτάρης στην Ελλάδα. Η χρονιά που «γνώρισε» για τα καλά την Ελλάδα ήταν το 1993. Εκείνη τη χρονιά κατέκτησε την Ευρωλίγκα με την Λιμόζ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή. Στον «Γηραιό» έμεινε για τρεις σεζόν, αποχώρησε για την Γαλλία, αλλά η επιστροφή πραγματοποιήθηκε μέσω Νέας Σμύρνης το 2000, καθώς φόρεσε για μία σεζόν τη φανέλα του Πανιωνίου.

Τρίτο και τελευταίο -μέχρι το τωρινό- πέρασμά του από την Ελλάδα τη σεζόν 2005/2006, όταν ανέλαβε να οδηγήσει τον Ηρακλή από τη θέση του προπονητή αυτή τη φορά. Εννιά χρόνια μετά, επιστρέφει για τέταρτη φορά, στην χώρα στην οποία έζησε μεγάλες στιγμές.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά, ελληνικά «κλικ» με τον Γιούρι Ζντοβτς στην media gallery:

Bonus, το βίντεο από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τη Λιμόζ το 1993 στο ΣΕΦ.

zdovc1_0 zdovc2 zdovc3 zdovc6 zdovc7 zdovc8

Πηγή: sdna

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X