Καυτή ανάσα

Καυτή ανάσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποια στιγμή οι σκλάβοι σπάνε τις αλυσίδες. Οι κοιμισμένοι αφυπνίζονται και ξυπνούν μία και καλή. Οι έσχατοι έσονται πρώτοι. Στο περίπου ακόμα, αλλά καλομελέτα και έρχεται. Ο πανικός φαίνεται στα μελαγχολικά μάτια του Καπίρη και το βουρκωμένο βλέμμα του Βογιατζάκη. Όταν είδαν το 3,30 του Τσίλαρου, το 1,90 της αναγεννημένης Τσέλσι που πίστεψε ο Καζαντζόγλου και την άμυνα γρανίτη του Μανωλόπουλου που διάβασε ο Καπετανάκος, είδαν την ανατροπή μπροστά τους. Η Κυριακή είναι μια νέα ιστορία και η Interwetten δίνει καλά λεφτά.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΞΑΝΘΗ 1(2,05)
Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έχει χάσει φέτος βαθμούς στην έδρα του και μάλιστα από αδύναμες ομάδες, διαθέτει ένα καλό σύνολο και πιστεύω ότι μπορεί να νικήσει την Ξάνθη, η οποία δεν έχει δείξει και κάτι ιδιαίτερο μακριά από τη Θράκη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 (1,75)
Η κωμική περίπτωση που λέγεται Ζελέ, έχει κάνει κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά πιστεύω πως σήμερα θα χάσει εύκολα από τον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1Χ (1.90)

Ο ΠΑΟ έχει σημαντικές απουσίες, ο Πανθρακικός είναι σκληρή ομάδα και υπολογίζει πολλά σε αυτό το ματς. Ο Στραματσόνι ακόμη ψάχνεται και εμείς πάνε στην κόντρα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ 1 (2,10)
Μια χαρα μας πλήρωσε η Σουίντον χθες με το διπλάκι της. Σήμερα θα ποντάρουμε στην πρώτη νίκη που επιτέλους θα πρέπει να πάρει ο Μοντέλα στον πάγκο της Σαμπντόρια. Καλούτσικα πληρώνει.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΑΓΙΑΞ – ΝΤΕ ΓΚΡΑΦΣΑΑΠ Άγιαξ να νικήσει και τα 2 ημίχρονα (1,80)
Η καλύτερη και η χειρότερη ομάδα στην Ολλανδία. Ο Άγιαξ έχασε από την Ουτρέχτη και θα ξεσπάσει τώρα στην Ντε Γκράφσααπ, που είναι ομάδα Β’ κατηγορίας. Περιμένω μεγάλο σκορ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΠΙΡΗΣ 45,35
2. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 43,39
3. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 40,52
4. ΤΣΙΛΗΣ 34,95
5. ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 23,92
• Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X