Αυτός είναι ο Ελ Γκανασί (VIDEO)

Αυτός είναι ο Ελ Γκανασί (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα αξιόλογο βιογραφικό κουβαλά ο Γιασίν Ελ Γκανασί που βρίσκεται στις επιλογές του Μιλοβάνοβιτς για τα άκρα της επίθεσης. Ο 25χρονος Βέλγος ακραίος, μπορεί να ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Νορβηγία με τη Στάμπαεκ (26 συμμετοχές με τρία γκολ), αλλά έχει πλούσιο βιογραφικό. Ο Ελ Γκανασί ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γάνδη όπου έκανε καλό όνομα. Εφτασε μέχρι και την ιδιαίτερα ισχυρή Εθνική Βελγίου, στην οποία μετρά δύο συμμετοχές.
Το καλοκαίρι του ’12 πήγε να κάνει το μεγάλο βήμα στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουέστ Μπρόγμουιτς Αλμπιον, ως δανεικός από τη Γάνδη. Ωστόσο, έπαιξε μόνο σε ματς κυπέλλου και Λιγκ καπ και τον Γενάρη πήγε – εκ νέου ως δανεικός – στην Ολλανδία με τη Χέρενφεν. Παρά τα πέντε γκολ σε 12 ματς, επέστρεψε στη Γάνδη. Πέτυχε πέντε γκολ σε 21 συμμετοχές και δελεάστηκε από τα πολλά λεφτά των Αράβων της Αλ Αϊν, στην οποία έκανε 11 ματς με ένα γκολ, πριν μετακομίσει στη Νορβηγία.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X