«Η ΑΕΚ είχε καλό ρυθμό και κράτησε διαφορά»

Σκουρτόπουλος: «Σε 2-3 χρόνια η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστεί»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ σημείωσε: ««Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα. Η ομάδα δεν έκανε καλό ξεκίνημα. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά, όμως ένα περιστατικό με τον Σάφτενααρ μας τα εκμηδένισε όλα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαμε κάποιες απώλειες επίσης. Το παιχνίδι πήγε σε δεύτερη μοίρα. Ο καλός ρυθμός της ΑΕΚ κράτησε την διαφορά. Κρατάμε το καλό κομμάτι και συνεχίζουμε τη δουλειά ώστε να μπούμε διαφορετικοί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

Για τους τραυματίες: «Ο Ματαλών έβγαλε τον ώμο του και θα είναι εκτός για μεγάλο διάστημα. Ο Τσακαλέρης έχει ένα διάστρεμμα. Ο Σάφτενααρ θα είναι μαζί μας με την Κηφισιά ενώ ο Κάρτερ δεν έχει κάτι σοβαρό».

Ο Μάριος Ματαλών, από την πλευρά του είπε, «Ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να δώσουμε το καλύτερο, όμως όταν παίζεις με την ΑΕΚ δεν φτάνει αυτό. Παίζουμε ένα παιχνίδι-φωτιά με την Κηφισιά και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X