Να πλησιάσουν στην κορυφή θέλουν οι "μάγκες"

Να πλησιάσουν στην κορυφή θέλουν οι "μάγκες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ακόμα δύσκολη αναμέτρηση έχει μπροστά της η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα χάντμπολ. Στις 15:00 μετά το μεσημέρι, οι “μάγκες” του Γιάννη Αρβανίτη υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα τον Διομήδη Άργους, σε έναν αγώνα που πάντα έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Μετά τις πρώτες 11 αγωνιστικές οι αθλητές του Δικεφάλου βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, την ίδια στιγμή που ο σημερινός τους αντίπαλος παραμένει 2ος με 12 βαθμούς (ισόβαθμος του ΠΑΟΚ), μόλις έναν πίσω από τον πρωτοπόρο Φίλιππο Βέροιας.

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στον Βύρωνα με σκοπό να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών της ομάδας για να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα σε έναν από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους της Ένωσης τα τελευταία χρόνια και μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος.

Την αναμέτρηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε LIVE από την ΕΡΤ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X