Η νέα σελίδα της «Βασίλισσας»

Η νέα σελίδα της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόφαση δεν ήταν διόλου εύκολη. Ο Ντράγκαν Σάκοτα αποτέλεσε κεφάλαιο για την ΑΕΚ και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας έδινε ηρεμία στον Μάκη Αγγελόπουλο για να προχωρήσει άλλα ζητήματα της ομάδας (η ΚΑΕ ήταν ρημαγμένη πέρυσι τέτοια εποχή). Ωστόσο, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών προκάλεσαν ραγδαίες εξελίξεις. Στην ΑΕΚ αποφάσισαν να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας και έτσι επισπεύστηκε η αναβάθμιση του Ντράγκαν Σάκοτα. Και τώρα ο «Σάλε» είναι εκείνος που μαζί με τον Μάκη θα ορίσουν τη νέα σελίδα της «Βασίλισσας».
Η παρουσία ενός έμπειρου και ικανού προπονητή όπως ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο «κιτρινόμαυρο» επιτελείο, δίνει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να προχωρήσει με ηρεμία και δίχως βιαστικές κινήσεις. Ωστόσο, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως η Ενωση θέλει να βρει έναν προπονητή με ικανότητες και προοπτική, ώστε να εμπνεύσει τον κόσμο και να υπηρετήσει το πρότζεκτ της ομάδας.
Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, ανάμεσα στις επιλογές που συζητιόνται αρκετά έντονα είναι αυτές του Γιούρι Ζντοβτς, του Χάρη Μαρκόπουλου και του Ηλία Ζούρου. Με εξαίρεση τον Ζούρο, οι άλλοι δύο δεσμεύονται από συμβόλαια με ομάδες. Ο Σλοβένος κοουτσάρει την τουρκική Γκαζιάντεπ, αλλά φαίνεται πως υπάρχει όρος που μπορεί να τον αποδεσμεύσει. Οσο για τον Μαρκόπουλο, βρίσκεται στον πάγκο του Κόροιβου, αλλά χαίρει μεγάλης εκτίμησης εντός της «κιτρινόμαυρης» κοινωνίας και μπορεί να βρεθεί λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X