Δεν το κουνάει ο Λουκάς

Δεν το κουνάει ο Λουκάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδεχόμενη αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη από την ΑΕΚ θα ισοδυναμούσε με εσχάτη προδοσία. Η νέα ομάδα που σχηματίζει ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει τον Λουκά πρωταγωνιστή και γι’ αυτό δεν υπάρχει ποσό για την παραχώρηση του. Ο Αγγελόπουλος είναι εκείνος που με προσωπικούς χειρισμούς και με πολύ μεγάλο οικονομικό άνοιγμα έντυσε το καλοκαίρι τον Λουκά στα «κιτρινόμαυρα» και είναι εκείνος που τώρα θα κόψει κατηγορηματικά κάθε έναν που ορέγεται τον σταρ της «Βασίλισσας».
Για την ΑΕΚ δεν υπάρχει θέμα διαπραγμάτευσης ή συζήτησης επί πρότασης για τον Μαυροκεφαλίδη. Για να είμαστε ακριβείς, ακόμα δεν υπάρχει καν πρόταση, αλλά κυρίως μανατζερικές σκέψεις. Ο Λουκάς είναι προβληματισμένος από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, αλλά όσο και αν κολακεύεται από την πρόταση της Μακάμπι, δεν εμφανίζει τάσεις φυγής. Και όσο ο Λουκάς δεν εγείρει θέμα αποχώρησης του, δεν υπάρχει και κανένα θέμα παραχώρησης του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X