Ασφυκτικό «πρέσινγκ» στον Ντούσαν

Στο ζέσταμα Σάκοτα και Κάρτερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκινητική, θυμίζοντας άλλες εποχές με πολύ πιο έντονα στοιχεία ρομαντισμού, είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται από τις υγιείς δυνάμεις της ΑΕΚ για να αλλάξει την απόφαση αποχώρησης του από την ομάδα ο Ντούσαν Σάκοτα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, κατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρξαν επαφές με τον Ντούσκο από πολλούς Ενωσίτες. Μέλη της διοίκησης, παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες, αλλά και απλοί φίλοι της ομάδας, έπεσαν δίπλα από τον αρχηγό ώστε να τον πείσουν πως δεν είναι σωστό να εμμείνει σε αυτήν την απόφαση.
Ο Σάκοτα βρίσκεται στο μεταίχμιο, όντας ακόμα σφόδρα απογοητευμένος από όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες και ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Ο Ντούσκο δεν πήγε ούτε σήμερα στην προπόνηση και βέβαια δεν θα παίξει ούτε στην αυριανή αναμέτρηση με το Ρέθυμνο. Ετσι και αλλιώς, αυτό είναι το μικρότερο κακό για την ομάδα, που κινδυνεύει να χάσει έναν πολύ σπουδαίο παίκτη και σημαντική προσωπικότητα σε μια κίνηση αυτοχειρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X