Γεωργιάδης: «Θα κριθεί στην επίθεση το ντέρμπι με Διομήδη»

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα παραδοσιακό ντέρμπι των τελευταίων ετών στο ελληνικό χάντμπολ θα κλείσει το 2015 η Handball Premier, αφού στην 13η αγωνιστική θα αναμετρηθούν ΑΕΚ και Διομήδης Άργους.

Όσο και να φαίνεται απίστευτο σε 39 παιχνίδια (Αθήνα, Αργολίδα, ουδέτερο) δεν έχει υπάρξει ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων. Η μοναδική ισοπαλία -η οποία όμως δεν καταγράφεται ως τελικό αποτέλεσμα, αφού έπρεπε να προκύψει νικητής- ήταν στον ημιτελικό Κυπέλλου στο φάιναλ φορ των Σερρών το 2009. Στο αλησμόνητο αυτό παιχνίδι οι δύο ομάδες μετά την κανονική διάρκεια (24-24), οδηγήθηκαν στην παράταση όπου η ΑΕΚ νίκησε 30-28 και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας. Για την ιστορία η «Ένωση» κέρδισε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στο χάντμπολ, επικρατώντας στην β’ παράταση (!) τους Βεροιώτες την επόμενη ημέρα με 33-31.

Μεγάλο ντέρμπι λοιπόν στην Α1 χάντμπολ το μεσημέρι του Σαββάτου, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί στις 15:00 (ΕΡΤ2) τον Διομήδη Αργους στο κλειστό του Βύρωνα.

Ο Διομήδης Aργους είναι ο πρωτοπόρος της Handball Premier με 20 πόντους και «τρέχει» εντυπωσιακό σερί 7 νικών στο πρωτάθλημα, δείχνοντας μεγάλη σταθερότητα, παρά το νεαρό ρόστερ που διαθέτει. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ έχει μία από τις τελευταίες της ευκαιρίες μειώσει την διαφορά της από την κορυφή, αφού βρίσκεται στους 14 πόντους (4η θέση).
Από την άλλη πλευρά, αν δεν τα καταφέρει, τότε θα πρέπει να δώσει μεγάλη «μάχη» στο υπόλοιπο του Β’ γύρου και στα πλέι οφ για να παίξει στον τελικό του πρωταθλήματος, ενώ θα πρέπει να συμβιβαστεί με την απώλεια της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια της Handball Premier.

Ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ Διονύσης Γεωργιάδης επεσήμανε: «Είναι παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί στην διεκδίκηση του τίτλου. Ξέρουμε ότι ο Διομήδης είναι φορμαρισμένος και πρωτοπόρος στη βαθμολογία. Οφείλουμε να μπούμε με μεγάλη συγκέντρωση στον αγώνα για να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Αυτή τη φορά πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στην επίθεση μας».

Ο πλέι μέικερ του Διομήδη Λευτέρης Σεϊρεκίδης σχολίασε: «Είναι ο τελευταίος αγώνας για το 2015 και πρέπει να αφήσουμε καλές εντυπώσεις… Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ που θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τους δυο βαθμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X