Πρόταση της Μακάμπι σε Μαυροκεφαλίδη για να τον αποκτήσει άμεσα!

Τους «ΖΟΡΟ» και «ΠοYES»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιμένει για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και μετά την κρούση, που είχε αποκαλύψει το SDNA στις 7 Νοεμβρίου 2015, επέστρεψε δυναμικά επιθυμώντας εδώ και τώρα την απόκτησή του!

Σύμφωνα με πηγές από το Τελ Αβίβ, η ανασυγκρότηση της Μακάμπι ξεκίνησε αμέσως μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Top16 της Ευρωλίγκας, ο οποίος μάλιστα συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν αρχίσει να γίνονται κινήσεις ενίσχυσης και ένας από τους βασικούς στόχους είναι ο διεθνής σέντερ της ΑΕΚ, για τον οποίο είχε κινηθεί και πριν από 1,5 μήνα.

Η Μακάμπι προτείνει στον Λουκά κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου, που σημαίνει ότι δεν τον θέλει μόνο ως το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά ως το καλοκαίρι του 2017 και τα χρήματα που του δίνει συνάδουν με την αγωνιστική αξία και το βιογραφικό του. Τον θέλει, όμως, εδώ και τώρα και για αυτό τον λόγο, η διοίκηση της Μακάμπι είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει την ΑΕΚ με ανταλλάγματα, προκειμένου να εξασφαλίσει την αποδέσμευσή του.

Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσουν ο 31χρονος σέντερ και η διοίκηση της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ενώ στην προηγούμενη κρούση ο Λουκάς υπήρξε αρνητικός προτάσσοντας τους αγωνιστικούς στόχους της Ενωσης, η οποία διεκδικούσε με αξιώσεις την πρόκριση στο Last 32 του Eurocup, αυτή τη στιγμή -μετά και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ, που εν πολλοίς οφείλεται στον λανθασμένο σχεδιασμό- εμφανίζεται θετικός στο να συζητήσει σοβαρά τη μετακίνηση στον τεράστιο οργανισμό, που λέγεται Μακάμπι.

Η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει αποφασίσει σχετικά με το τι θα πράξει, ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο για έναν σύλλογο να διατηρήσει στο ρόστερ του έναν παίκτη, που έχει χάσει το κίνητρό του και σκέφτεται την επόμενη σελίδα της καριέρας του. Ετσι, όπως όλα δείχνουν, το ισχυρό φλερτ της Μακάμπι δεν θα μείνει αναπάντητο αυτή τη φορά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 31χρονος άσος θα αλλάξει πιθανώς μπασκετική γειτονιά.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X