Τα δώρα του Αγιου Βασίλη για την ΑΕΚ

Το enwsi.gr στα ΑΕΚούγεννα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμογελαστοί και πεπεισμένοι πως ο Αγιος Βασίλης θα φέρει ατομική και ομαδική ευτυχία, εμφανίστηκαν οι «κιτρινόμαυροι» μετά το τέλος της γιορτής της ΠΑΕ ΑΕΚ. «Ηταν πολύ ωραία γιορτή. Μας δίνει τη δυνατότητα να βρεθούμε όλοι μαζί. Δείχνουμε ό,τι είμαστε οικογένεια. Είναι μεγάλη χαρά να βρισκόμαστε όλοι μαζί. Πρέπει να γίνονται αυτές οι εκδηλώσεις για τα μικρά παιδιά. Να κάνουμε δώρα και να βοηθάμε με τον τρόπο μας ειδικά τα παιδιά. Μακάρι να συνεχίσω και να είμαι καλά αγωνιστικά. Η εμφάνιση μου να μην είναι μόνο δώρο του Αη Βασίλη, να είναι η απόδοση μου για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της», είπε ο Μιχάλης Μπακάκης που επανακάμπτει.

Ο Γιάννης Ανέστης από την πλευρά του, όρισε τις «κιτρινόμαυρες» προτεραιότητες. «Κάθε ποδοσφαιριστής αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλεύει στην προπόνηση και όταν του δοθεί η ευκαιρία να βοηθά την ομάδα. Είμαστε επιτυχημένοι μέχρι τώρα. Είμαστε δεύτεροι, πρέπει να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στον Ολυμπιακό. Να συνεχίσουμε τις νίκες και αν μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Οσον αφορά τον Χρήστο Αραβίδη, έδειξε πολύ σίγουρος για την ΑΕΚ. «Σκοπός της σημερινής συνάντησης είναι να χαρούμε με τις οικογένειες όλοι μαζί. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Έχουμε μια επιτυχημένη πορεία ως τώρα, αλλά ακόμα είμαστε στα μισά σε πρωτάθλημα και κύπελλο,. Πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα και όσο πιο μακριά στο κύπελλο. Εχουμε αισιοδοξία για τη νέα χρονιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X